Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen levelet írjak a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen levelet írjak a lánynak akit megakarok kérni arra, hogy költözzön hozzám? (a többit lent megtaláljátok)

Figyelt kérdés
Tehát, van egy lány, ő 22 én 23 évesek vagyunk. Most, hogy egy ideje már együtt vagyunk úgy gondolom itt az ideje, hogy összeköltözzünk, azt találtam ki, hogy ma hajnalban megírom neki facebookon és ehhez szeretnék tőletek tippeket kérni, hogy milyen romantikus dolgokat lehetne esetleg beleírni, kérlek aki érti a gondomat próbáljon segíteni. Köszönöm

2017. jún. 1. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, kva nagy. :D
2017. jún. 1. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Éppen segíteni próbálnak: arra próbálnak rávezetni, hogy ne tedd magadat nevetségessé azzal, hogy egy ilyen dolgot facebookon akarsz megbeszélni.

Holnap péntek, ha estefelé ráértek menjetek el sétálni vagy enni egy fagyit vagy sütit vagy bánom is én mit, közben szépen vezesd elő az ötletedet.

Ha mindenáron írni akarsz neki, akkor inkább azt kérdezd meg, hogy milyen közös programhoz lenne kedve délután/este, csak hogy kicsit kimozduljatok (és ugye elő tudj állni az ötlettel).

31F

2017. jún. 1. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Találkozol vele, fogod magad és a kezébe nyomsz egy lakáskulcsot. Ha semmi szín alatt nem akar hozzád költözni, úgyis vissza adja. Nyilván mondani fog rá valamit, hogy egy lakáskulcsot nyomtál a kezébe, amire te reflektálsz kedvesen, komolyan, romantikusan, viccesen vagy ahogy szeretnél rajtad áll. Szerintem sem jó ötlet a facebook.

30/f

2017. jún. 2. 07:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a postagalambot javaslom neked! Amúgy itt a baj, te sértődsz meg azon, hogy a többségnek nem tetszik a fbookos ötleted. Ha kérdezel, válaszolunk, vagy ha nem viseled el, ne kérdezz, írj csak a facsebúkon...ennyi.
2017. jún. 2. 09:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó dolog,hogy lehet a neten is beszélgetni a párunkkal , de ez nem jelenti azt, hogy a világon mindent ott kell megbeszélnünk.

Én mindenképpen személyesen beszélném ezt meg vele és a többi fontosabb dolgot is.

Lehet a 15 éves kamaszoknál ez belefér, hogy a neten beszélik meg,hogy járnak meg szeretik egymást.De ti basszus felnőtt emberek vagytok, olyan döntést akarsz hozni,ami a felnőtt kapcsolatokban jellemzők.

Ne neten írd meg, ultragáz.

2017. jún. 2. 09:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"De ti basszus felnőtt emberek vagytok"

A kérdés, és az utána levágott hiszti alapján a kérdező biztos nem az... A lány lehet, hogy felnőtt, bár ebben is kételkedem, ha a kérdezővel jár. Nehéz elképzelni, hogy egy sótlan, humortalan, az iróniát hírből sem ismerő ember más helyzetben érettebben viselkedik (nem pedig hisztis kirohanást tesz, mint a kérdező)

2017. jún. 2. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:

LEginkább sehogyan.

Állj elé, hogy figyu, szeretlek, szeretném veledk megpróbálni, milyen együtt élni.

Valahogy így, de ha ez nem megy, akkor felejtsd el a témát, mert gyerek vagy még.

A párom egyszerűen megmondta, hogy nem akar nélkülem lefeküdni-ébredni, szeret, hiányzok neki, mikor nem vagyok ott és költözzek hozzá. Ennyi volt, megbeszéltük, kitűztük az időpontot (ezt közöltem apával is) és aznap reggel már bőrönddel jöttem el hozzá a kvázi összes cuccommal.

28n

2017. jún. 2. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Te kérdező, ez a lány is tudja, hogy együtt van veled? Milyen fura megfogalmazás ez? "van egy lány" "milyen levelet írjak a lánynak" levelet akarsz neki írni...
2017. jún. 2. 12:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Kerd meg a kezet jegyezd el terdenallva es rogton ajald fel koltozzetek ossze.

Ha o az igazi igyekez mert elbiszi mas az orrod elol

2017. jún. 4. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!