Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha megtaláljátok a szexben az "igazit" az mennyire
van rátok hatással?
Plusz dolog, de minden hiába, ha a kapcsolat lelki síkja szar lenne. Klappolnia kell az érzelmeknek, hogy másban is egy rugóra járjon az agyunk.
2016. aug. 1. 01:20
Akkor bizony remek hatással van rám a szexben. Kérdés az élet egyéb területein mit tud.
Amúgy meg mi számít extrém perverziónak?
2016. aug. 1. 01:28
Az összeillő szexuális vágyak - igények - stb a párkapcsolat egyik alapja. Nem számít extrának, de nélküle nincs működő kapcsolat számomra.
2016. aug. 1. 02:06
Nekem elég extrém perverzióim vannak, és határozottan azért mentek tönkre a kapcsolataim javarészt mert a szexben nem tudtunk kiteljesedni. Sem én, sem az ex barátnőim.
Szerintem fontos a személyiség is, minden esetre a szex ha tényleg ki tud teljesedni segít a kapcsolat erősítésében. DE olyat nőt egyelőre én nem találtam:D
27F
2016. aug. 1. 07:24
Remélem nem baj,hogy nőként válaszolok,de mivel nekem fontos volt a remek szexualitás ezért nem tudtam volna olyan férfival összejönni aki,nem tud maximálisan kielégíteni,hiába lett volna minden más jó. Inkább egyéb téren vagyok kompromisszumképes. Emellett a párom nagyon "konzervatív"volt szexben,én pedig mindig is szerettem "játszani" de elfogadtam,hogy neki ez túlzás... Tudtam hogy az idő megoldja majd a dolgokat,és igen! Sok mindent elértem és örömmel van benne,hihetetlenül boldoggá tesz vele!
2016. aug. 1. 08:48
Pont így jártam :-D Extrám vágyaim vannak és nem igazán találtam partnert hozzájuk. Három éve találtam meg a párom, aki olyan perverz, hogy egy-két dologgal még engem is hasba tudott akasztani ... pedig az művészet :-D
Hogy az Isten lábát fogtam -e meg, azt nem tudom, de az biztos, hogy nem szívesen engedném el ...
2016. aug. 1. 09:23
7/9 A kérdező kommentje:
Extrémebb perverzió alatt olyasmit értek, ami nem hétköznapi dolog és vannak olyan emberek akik ezt a kategóriát már "betegnek" titulálnák.
Az már fél siker, igen. De azért még másra is szükség van. Szóval CSAK ezzel nem fog tudni megtartani.
2016. aug. 1. 11:30
Van aki az oralt is betegnek gondolja, úgyhogy nem kerultem közelebb egy általános megfogalmazással...
2016. aug. 1. 14:38
Kapcsolódó kérdések: