Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet még gyereket vállalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még gyereket vállalni ebben a korban?

Figyelt kérdés
Ha a nő 41 éves,a férfi 55 éves.Azért most,mert a nő most érett meg erre a feladatra.
2017. máj. 28. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Persze hogy nem ritka ba ssza meg, mert ilyen korban élünk. Senki nem mondta hogy ez ritka dolog lenne.
2017. máj. 29. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 45 fölött szültem, igaz nem az elsőt, és a férjem is csak 50 volt. Egyikünket se kell pelenkázni, ültünk/ülünk a homokozó szélén, futunk is a gyerek után. Ami a legjobb, eddig még nem néztek nagymamának se. Szóval nem mindenki olyan lepukkant ám 40 fölött.

Gondoljátok át a dolgot. Erre mindenki maga mond igent vagy nemet. Egy dolog igaz a nagyszülői segítség már nem olyan vagy inkább nincs, ha ilyen korban vállaltok gyereket. De megoldható barátokkal, bébiszitterrel.

2017. máj. 29. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a ti döntésetek. Én a magam részéről ezt a kort màr nem tartom alkalmasnak a gyerekvàllalàsra. Max 37- 38 évesen vàllalnék be utóljára egy gyereket. Később semmiképp. Plàne nem 40 felett. Szóval nekem még bàr esélytelen a dolog, 6-7 évem még van erre. Több nincs. Nem akarok nagymama korban szülni. Szerintem a gyerekvàllalàsnak nem 40 +-os korban van itt az ideje. Egy 40 -es nő ehhez túl idős. Ennyi. Ha te màsképp gondolod szíved joga, akkor vàllald. A felelősséget is.
2017. máj. 29. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!