Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet még gyereket vállalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még gyereket vállalni ebben a korban?

Figyelt kérdés
Ha a nő 41 éves,a férfi 55 éves.Azért most,mert a nő most érett meg erre a feladatra.
2017. máj. 28. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Nem tartom jó ötletnek. Nem csak megszülni kell azt a gyereket, de felnevelni is. Egy dolog, hogy elélhettek 80 éves korotokig. De hatalmas a korkülönbség.

Te se fogsz 50 évesen kúszni utána a homokozóban, meg a férjed se fog kínlódni 70 évesen egy 15 éves kamasszal. Már ha megéli!

Ráadásul nagyon valószínű, hogy a gyerek a fiatal felnőtt éveit nem tanulással, karrierépítéssel és pártalálással fogja tölteni, hanem titeket pelenkáz.

2017. máj. 28. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Törvény nem tiltja.
2017. máj. 28. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Igen de kb akkor most kellene teherbe esned. Nagyon az utolsó pillanat. Egyik ismerősöm 42 évesen szült. Mondjuk neki volt már 2 gyereke de véletlen terhes lett és megtartotta. Teljesen egészséges kisbabát szült. Hozzá teszem ő is és a férje is egészségesek voltak, illetve neki a férje is csak 40 volt. Azt gondold végig hogy a te párod 55 és ha 1 év múlva szülsz akkor 70 lesz mikor a gyerek csak 14. A 70 egy férfinál már necces, ne haragudj hogy ezt mondom, de lehet hogy a gyerek érettségiét már nem éli meg! Ezt azért futtasd végig az agyadban. Ha a gyerek mellett döntesz mindenképp figyelj hogy egy önálló, talpraesett gyereket neveljetek mert nem fogjátok tudni sokáig segíteni őt az életben. Tudom szarul hangzik, de ez az igazság.
2017. máj. 28. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem kirívó életkor, mire 20 éves lesz a gyereked te még csak 61 leszel ami egyáltalán nem sok, simán lehetsz jó erőben, sőt még 70 évesen is és addigra már a gyerekednek valószínűleg saját családja lesz vagyis önálló lesz.
2017. máj. 28. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
50 éves kor fölött szerintem már nem egészséges, de 40+ évesen ha nincs semmi probléma simán szülhet a nő és fel is tudja nevelni. Az 55 már kicsit sok, de sok sztárnak is ilyen korban születik gyereke, én a helyedben ha ennyi lennék és szeretném a nőt (ha már annyira karja ő is!), akkor bevállalnám. A ti döntésetek. Az meg hogy nagyapa korú leszel mire érettségizik? Ki nem sz@rj@ le!! Ti legyetek boldogok csak ez számít. Mindenki saját magával foglalkozzon.
2017. máj. 28. 13:31
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Én csak akkor merném ennyi idősen vállalni ha vannak menekülútvonalak, nagy család, sok-sok rokon akikre esetleg majd rá lehet bízni a picit ha velünk történik valami.
2017. máj. 28. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem szerencsés, a női szervezetet ilyenkor már eléggé meg tudja viselni egy terhesség, a férfi meg ugye lassan nagypapakorú. Igazából tudni kéne hogy milyen az egészségi állapotuk, abból lehetne konkrétumot mondani, vannak nők akik 41 évesen még kimondottan fiatalosak, egy 55-ös férfi is tarthatja még jól magát, van aki meg már teljesen le van pukkanva, cukros, porckopásos stb. A genetikai vizsgálatokat mindenképp érdemes megcsináltatni, amennyit csak lehet.
2017. máj. 28. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

Lehet, semmi nem tiltja. Manapság ez már egyáltalán nem ritka, sőt efelé tartunk annak minden előnyével és hátrányával. Inkább utóbbival, úgyhogy ha valóban akartok, akkor még ma este álljatok neki.

Amúgy azt le tudnád írni, ha már így vállaltad egy anonim oldalon, hogy mit jelent 41 évesen megérni? Puszta kíváncsiság, mert nekem csípi a szemem, hogy valaki 41 éves korára érik meg. Mert az oké, hogy 25, 30 éves korára, de aki 41 éves kora előtt éretlen és infantilis egy gyerekhez, az már baromira nem 41 évesen fog változni...

2017. máj. 28. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Amire lélekben megérett, addigra testben elhervadt.
2017. máj. 28. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Én 41 évesen (nem tervezetten) estem teherbe, és amikor genetikai tanácsadásra mentem, akkor tele volt a folyosó korombeli kismamákkal. Egyáltalán nem ritka jelenség ebben a korban gyermeket vállalni, akár első, akár többedik gyerekről van szó. Környezetemben is született több kisbaba 40 feletti anyukától (volt, hogy ikrek is), mind teljesen egészségesek.
2017. máj. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!