Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a párom tartalék óvszert hord magánál? Segítség :/
Komoly válaszokat szeretnék.
A párom tartalék óvszert tart magánál, több helyen is láttam már, pénztárcában, autós kis táskában. Ezzel csak az a bajom, hogy mi sosem csináltuk még házon kívül, ami azt illeti itthon is viszonylag kevésszer fekszünk le. Amikor megtörténik akkor nagyon jó, nincs semmi gondom, csak utána van hogy egy hétig megint nem csináljuk.
Szóval nem szeretnék gyanakodni, nagyon jól megvagyunk, nem rég költöztünk össze, tényleg úgy érzem, hogy szeret, de egyszerűen képtelen vagyok nem gyanakvó lenni, mert egyszer már megcsaltak, és akkor sem tűnt fel, hogy valami nincs rendben.
Akkor volt a képben egy lány barát, akiről az exem túl sokat mesélt, sokat találkoztak furcsa dolgokra hivatkozva, meg úgy éreztem, hogy féltékeny rá, amikor a lány pasi-ügyeiről beszél és amikor szóba hoztam mindig vehemensen reagált. Aztán igen- megtörtént- el kezdtem kutakodni, amire nem vagyok büszke, de tényleg találtam róluk nagyon nem baráti képeket, beszélgetést amiben a szexet tárgyalják ki...mindezt úgy, hogy mi együtt voltunk és a néhány szóváltást leszámítva minden rendben volt. Meg volt "dugi óvszer" is, úgy, hogy előtte azt mondta, hogy nincs most otthon, ezért nem csináljuk.
A mostani kapcsolatom mondjuk tényleg százszor jobb és ilyen problémák nem is voltak, csak ez az egy dolog ami zavar, de nem szeretnék róla beszélni vele, mert nem akarom elrontani a kapcsolatunkat. Tudom, hogy még nem hevertem ki a megcsalást, meg a titkolózást és ésszerűtlenül gondolkodom, hajlamos vagyok kombinálni, de vele nem akarom ezt végig csinálni tényleg.
Szóval fiúk(-lányok?) ti szoktatok úgy gumit vinni magatokkal, hogy esetleg nem lesz szükség rá? "csak úgy"alapon nálatok van?
Belegondoltam, hogyha találnék tartalék óvszert a páromnál, mit tennék.
Meglepetten rákérdeznék, és az ő reakciójától függően cselekednék.
De olyan opció, hogy a GYK-n tegyek fel erről kérdést, szerintem a legutolsó utáni tettem lenne... o.O
Mi itt max. találgathatunk, ha 10-ből 10 válasz azt írja, hogy ez normális, akkor megnyugszol, közben lehet tényleg csal a pasid?!
Eléggé megcsalás jellegű dolog, de nem azért, mert téged korábban is csaltak - a heti egy szex azért elég soványka.
Mi a tökért hordanék gumit magammal? :O
Mi sem szexeltünk máshol csak itthon.Ha máshol akartunk volna, előtte elteszünk egyet...
Mindig az öltöny zakójának zsebében tartotta,nem számolgattam,nem gyanakodtam.
Egyszer aztán borult a bili, megcsalt,nem részletezem.Elég annyi, hogy a munkahelyére hátizsákkal járt, és ott találtam egy csomag óvszert utána.....:(
Fogamzásgátlót szedek de barátomnál mindig van óvszer. Külön élünk, de kitudja mikor kell.
Menzesz közben alap, de hasznos volt akkor is amikor az akció előtt jutott eszembe, hogy antibiotikumot szedek 2 napja és bár egész csekély az esély gólyalátogatásra mégsem kéne kockáztatni.
Beszéld meg a barátoddal a dolgot.
a haverom is óvszert tart magánál, csalja nejét keményen.
amúgy ez egyszerű: ha eltűnnek az általad látott óvszerek adott helyről, akkor felhasználta őket.
persze, ha van esze, pótolja őket, h. ne bukjon le.
a heti 1 szex kevés.
Szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle hogy miért van nála az a gumi. Semmi rosszat nem fogsz vele csinálni. Hidd el. Majd meglepődsz hogy milyen normálisan fog válaszolni és meg tudjátok beszélni.
Én is ilyen kis félénk voltam (kicsit még vagyok) a kapcsolatomban , de tényleg a legeslegjobb megoldás az ha nyíltan megkérdezed tőle és nem kombinálsz feleslegesen. Azzal csak magadnak ártasz.. plusz a párodnak is feltűnik majd és neki se lesz jó a közérzete
Szia! Csak az első néhány kommentet olvastam, de azt kell, hogy mondjam: ne adj mások véleményére! Ne befolyásoljon az, ha itt azt írják, hogy ők nem tartanának maguknál így óvszert, mert mindenki más, és lehet, hogy a párod pont olyan, de lehet, hogy pont nem olyan.
Én soha nem hordtam magamnál óvszert, mondván, hogy lány vagyok, majd a férfi tart magánál. Azonban a jelenlegi párommal fél éve vagyunk együtt, és mióta vele vagyok, tartok a táskámban egy óvszert, mert vannak olyasféle vágyaim, hogy majd egyszer a kocsiban is csináljuk, vagy valamilyen nyilvános helyen (ezekről ő még nem tud). Egyszerűen csak ott van a táskámban, nem zavar senkit, elfér, és ha szükség van rá, ott van, kéznél. Hozzá tartozik a történethez, hogy a párommal soha nem csináltuk lakáson kívül, egészen múlthétig, amikor viszont nagyon jól jött az az óvszer a táskámban. Tehát, nem szoktam lakáson kívül szeretkezni, mégis magamnál hordtam sokáig, a biztonság kedvéért, és tényleg jól jött! :) Nem csalnám meg a páromat, soha nem csaltam meg senkit sem, az óvszert neki szántam.
Szóval szerintem még jó is, ha a párod betároz mindenhova egy-egy óvszert, mert legalább felkészült felnőtt férfi. Valószínűleg vannak olyasféle vágyai, hogy majd a kocsiban is csináljátok, ha úgy adódik. Egyébként mi sem szeretkezünk gyakran, de ez nem gátolt benne, hogy eltegyem az óvszert.
Azt tudom javasolni, ha kételyeid vannak, viccesen hozd fel neki, hogy miért tart óvszert a kocsiban, mikor ti nem is szoktatok ott szexszelni, és figyeld a reakcióját.
Mindenesetre, szerintem ennek semmi jelentősége, feleslegesen rágódsz ezen, szerintem ez természetes dolog.
Azok a kommentelők, akik azt írják, ők nem tartanak maguknál, valószínűleg olyan fiúk, akiknek nem lenne alkalmuk szexszelni kocsiban, vagy bárhol máshol, sőt, még lakásban sem, ezért nem tartanak maguknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!