Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális ha a párom tartalék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párom tartalék óvszert hord magánál? Segítség :/

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat szeretnék.

A párom tartalék óvszert tart magánál, több helyen is láttam már, pénztárcában, autós kis táskában. Ezzel csak az a bajom, hogy mi sosem csináltuk még házon kívül, ami azt illeti itthon is viszonylag kevésszer fekszünk le. Amikor megtörténik akkor nagyon jó, nincs semmi gondom, csak utána van hogy egy hétig megint nem csináljuk.

Szóval nem szeretnék gyanakodni, nagyon jól megvagyunk, nem rég költöztünk össze, tényleg úgy érzem, hogy szeret, de egyszerűen képtelen vagyok nem gyanakvó lenni, mert egyszer már megcsaltak, és akkor sem tűnt fel, hogy valami nincs rendben.

Akkor volt a képben egy lány barát, akiről az exem túl sokat mesélt, sokat találkoztak furcsa dolgokra hivatkozva, meg úgy éreztem, hogy féltékeny rá, amikor a lány pasi-ügyeiről beszél és amikor szóba hoztam mindig vehemensen reagált. Aztán igen- megtörtént- el kezdtem kutakodni, amire nem vagyok büszke, de tényleg találtam róluk nagyon nem baráti képeket, beszélgetést amiben a szexet tárgyalják ki...mindezt úgy, hogy mi együtt voltunk és a néhány szóváltást leszámítva minden rendben volt. Meg volt "dugi óvszer" is, úgy, hogy előtte azt mondta, hogy nincs most otthon, ezért nem csináljuk.

A mostani kapcsolatom mondjuk tényleg százszor jobb és ilyen problémák nem is voltak, csak ez az egy dolog ami zavar, de nem szeretnék róla beszélni vele, mert nem akarom elrontani a kapcsolatunkat. Tudom, hogy még nem hevertem ki a megcsalást, meg a titkolózást és ésszerűtlenül gondolkodom, hajlamos vagyok kombinálni, de vele nem akarom ezt végig csinálni tényleg.

Szóval fiúk(-lányok?) ti szoktatok úgy gumit vinni magatokkal, hogy esetleg nem lesz szükség rá? "csak úgy"alapon nálatok van?

2017. máj. 11. 10:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném amikor látok tarcsi gumit,hogy "Édeske, nyilvános helyen akarod csinálni?" Ha azt mondja nem akkor meg lehet játékosan kérdezni,hogy : Akkor mi a frászkarikáért van nálad gumi, félsz, hogy esni fog és elàzik a szerszám, vagy uszodában húzol rá is úszósapkát?
2017. máj. 11. 11:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha nem szeretkeztek kvázi mindenütt....

Nálam van mert már nem szedek gyógyszert és én eléggé aktív vagyok és szeretem itt-ott meglepni a párom...

De nála nincs soha.

Kérdezd meg,nyugodtan,értelmesen.

N/42

2017. máj. 11. 11:39
 13/31 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Márpedig ezt meg kell kérdezned! Nem azzal rontod el a kapcsolatot, ha van egy kérdésed egy féleérthető szituációval kapcsolatban. Ez pont hogy nem felnőttes viselkedés!

Azzal viszont elronthatod simán, ha elkezdesz kombinálni inkább az agyadban és emiatt felesleges feszkót viszel a kapcsolatba.

Tisztázni kell és kész.

2017. máj. 11. 11:40
 14/31 A kérdező kommentje:

Ez Jó lesz! :DD

Na jól van, lenyugodtam. Megpróbálom megértetni magam mégegyszer: a szívem mélyén tudom, hogy ő nem olyan, ezért nem akarom szóba hozni. Nem akarok az idiótaságom miatt csalódást okozni neki. Neki is volt rossz kapcsolata, én jobb akarok lenni. Ezért választottam ezt a megoldást itt, még ha ez nem is felnőttes és ezzel nem is leszek jobb. Talán megkérdezem majd, de nem kombinálva, csak lazán, ha úgy érzem, hogy ezek után is zavar. Köszi a tanácsokat, de még a fejmosást is :)

2017. máj. 11. 11:41
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, az előző kapcsolatod sem azért romlott el, mert kérdezősködtél. Akkor már csak kiderült, hogy nagyon nincs rendben. Egy ideig homokba dughatod a fejed. De a ritka szex plusz a dugióvszerek egyszerre gyanúsak. Nem biztos, hogy baj van, de gyanús. Ne magadban őrlődj, hanem derítsd ki, mi a helyzet. Kellesz ennek a pasinak vagy nem.
2017. máj. 11. 11:43
 16/31 anonim ***** válasza:
Én inkább azon gondolkodnék, hogy miért szexeltek ilyen keveset...
2017. máj. 11. 12:34
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig az a kapcsolat ami elromlik egy kérdéstől egyébként is halálra volt ítélve. Nem is kell játszmázni. Teljesen felesleges.

Higgadt, nyugodt komoly hangnemben kérdezd meg, hogy miért tart magánál gumit? Ti nem használjátok és emiatt aggályaid vannak. Erre egy értelmes, hűséges férfi nem reagál úgy, hogy tajtékzik és kidob azonnal. Elmondja a választ és ketten együtt megbeszélitek.

A problémák kezelése egy tanulási folyamat része, ami egy működő kapcsolathoz elengedhetetlen képesség. Ha nem tanulod meg most, kicsiben, hogy állj ki magadért, hogyan akarsz később feldolgozni egy komoly párkapcsolati konfliktust?

2017. máj. 11. 12:45
 18/31 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ha ilyen baromi kevés szex van köztetek, az nagyon nem normális. Plusz soha nem csináljátok szabadban, kocsiban , semmi exrtém helyen és még is nála van az óvszer kocsiban, tárcában. Valami nagyon nem stimmel. Fiatal Vagy én naiv. A jól megvagyunk és szeret a Te fejedben létezik,mert ezt akarod látni. Olyan nincs,hogy szerelmes beléd és nem nyúl hozzád egy hétig!!!!!!! Nincs semmi spontán szex, mert hú úgy kívánlak mondjuk mikor mentek hosszabb útra, kocsiban, vagy kiránduláson. Ez nagyon fura.
2017. máj. 11. 12:48
 19/31 anonim ***** válasza:
Na igen. Miért ilyen kevés a szex köztetek? Ez nem fura Neked? Ha Te kezdeményezel akkor mit reagál? Mert azt azért én sem hiszem el,ha annyira fúú de szerelmes Vagy akárcsak Te, kibírod egy hétig, hogy ne mássz rá, rángasd be a zuhany alá stb.
2017. máj. 11. 12:50
 20/31 anonim ***** válasza:
53%
Azért jó páran a nők jó naivak. Egyértelmű, hogy megcsal. Majd valami hülyeséggel kimagyarázza, Te meg kérdező beveszed, mert hinni akarsz neki.
2017. máj. 11. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!