Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezhetnék rá?
Sziasztok, van egy csaj, neten írok vele egy jó ideje, de még nem találkoztunk. Azt írja hogy akar, de valahogy eddig még nem jött össze. Van egy barátja akivel együtt élnek, de állítólag nincs köztük semmi. Nemrég egyik este azonban ez a barát meg akarta csókolni őt azt írta nekem. Ő persze nem hagyta, de ennek ellenére úgy néz ki, hogy mégiscsak a srác akarna valamit, lehet hogy a lány is tőle. Azt írta nekem hogy most ketten vagyunk esélyesek... Így ez most kicsit más megvilágításba helyezte a dolgokat, úgy néz ki hogy én amolyan tartalékos lettem. Persze ezt nem írta meg, de szerintem a csaj rá vár hogy a barátja lépjen, és engem egy perc alatt lepattint majd... Így most nem tudom, hogy mit tegyek, nehéz így tétlenül várni az eseményekre.
Ti mit tennétek? Hogy tudnák rákérdezni anélkül hogy megbántanám?
Attól félsz, hogy megbántod?:) Jót mosolyogtam. A csajnak egyáltalán nincs szégyenérzete, hogy két vasat tart a tűzben.
Legyen már tartásod. Annyi független csaj szaladgál a világban, keress mást magadnak.
Jól mondják elöttem.
Ha jót akarsz magadnak, és nem szenvedni, az ilyen pitsákat a leghamarabb le kell pattintani, és elfelejteni.
Csak lelki szemetesládának használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!