Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontosak a nagy beszélgetések, lelki fröccsök?
Figyelt kérdés
Már a második barátnőm aki folyton ezzel nyaggat, (sok jó csajom volt, komolyak is korrektek, munkatársnő, rövid hosszútávú is) mondom neki ne beszélj csacsiságokat, vedd fel szépen az új ruhádat és induljunk mert már várnak ránk. Egyébként a hölgy valahogy mindig indulás előttre időzíti a csevegéseit. Más is küzd ezekkel a problémákkal?2017. ápr. 5. 15:07
11/16 anonim válasza:
Mert ők szeretik kibeszélni a problémájukat,amit valahol nagyon is jól tesznek. Meg kevesebbet siránkoznak itt,gyakorin,mint a pasik.
12/16 Sunshinedoll válasza:
Szerintem tök érthető, ha valaki olyannal szeretne kapcsolatban lenni, akivel tud beszélgetni és nem csak a pasija kiegészítőjeként villogni az új ruhájában.
13/16 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a férfiaknak is fontos. Mármint azoknak akik társnak, férjnek, apának valók. Olyan meg nem kell, akit csak "arra" lehet használni.
14/16 anonim válasza:
Miért, te minek tartod a nőidet, mert jól néznek ki melletted? a barátnő nem dekoriáció bmeg...
15/16 anonim válasza:
Most már értem, Te vagyca merdzsós, kigyúrt, helyi menő csávó, vagy vállalkozó, akik a kutyájukat is többre tartják , mint egy normális nőt, bár az ilyeneknek általában nem normális női vannak, hanem kitartottjai...
16/16 anonim válasza:
Szerintem csak epphogy megkell kozeliteni a lelki temat a nonek. Nagyon belemerulni es kiadni neki nem szabad ezt tapasztalatbol tudom. Visszataszito tud lenni nem szeretik es ha egyszer kiadod utana mar elbizonytalanodik benned es gyengenek fog talani. Ezt a lelki temat mindenkinek magaban kell lerendezni okosba. Inkabb eltitkolom es nem hozom nyilvanossagra 5 nonek megnyiltam ilyen lelki szinten utana mind megvaltozott es erezheto volt hogy nagyon lecsokkent az erdeklodeduk irantam. Mondanom sem kell h mindegyik elhagyott. Ezert mondom.. Tanultam belole hiddel nemfogjak megerteni..:/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!