Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontosak a nagy beszélgetések, lelki fröccsök?
Nekem inkább az furcsa, ha párkapcsolatban nem tartják fontosnak az emberek a beszélgetést.
Most még úgy néz ki a kapcsolat, hogy vedd fel a ruhád, induljunk, hazaérve meg, vedd le a ruhád dugjunk. 10-20 év múlva: mi a vacsora? Pörkölt. Jó, együnk. Sör? Hozom. Gyerek? Már alszik. Jó, megyek én is aludni.
Végül is ez is egy élhető életforma, anyósomék így éltek 50 évig, de sokan nem erre vágynak.
Engem erdekel a politika nokent es szokott beszedtema lenni neha. A parom haveri tarsasaganak pedig en is tagja vagyok, altalaban egyeduli nokent, miota a haverja szakitott a baratnojevel. Ja, a kartya meg a meccsek pont nem erdekelnek, de ezek a sracok kozul se erdekelnek senkit nalunk :D De nem szokott soha problema lenni a sracok tarsasagaban, hogy valami nem erdekelne, amirol ok beszelnek.
De ha a parom ilyet mondana akarmire amirol beszelgetni akarok, hogy ne beszeljek csacsisagokat, hanem oltozzek mar (mellesleg tudom a kettot egyszerre muvelni, nem a szammal veszem fel a ruhakat :D), es ezt rendszeresen bejatszana, nem sokaig lenne a parom, vagy maximum dugopajtikent gondolnek ra.
Épp ez a lényeg, hogy a barátnőd egyben a legjobb barátod is legyen.
Ez a kulcs egy tényleges kapcsolathoz, nem csak a testi vonzódás.;)
L
Nem igazán értem, hogy a politika, a meccsek és a kártya miért bizalmas dolog, amit a barátnőddel ne tudnál megbeszélni.
Ha pedig a barátnődben nem tudsz megbízni annyira, hogy vele beszéld meg a lelki, bizalmas dolgokat, akkor vagy nem a megfelelő nővel vagy, vagy veled van a probléma, ha úgy kompletten egyik eddigi nődben sem találtad meg ezt.
Hova a fenébe haladna a kapcsolatotok, ha nem ő a legfőbb bizalmasod, akire mindenben számíthatsz, aki melletted áll és támogat, akármi van? Egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője.
Én úgy látom a leírásodból, hogy TE nem tudod, és ami a rosszabb, nem is akarod a bizalmadba fogadni az aktuális barátnődet, ennél fogva soha nem is lesz jövője egyik kapcsolatodnak sem.
Ha így állsz hozzá egy kapcsolathoz, igenis te tehetsz róla.
Szoval a baratnod probal kommunikalni veled, te meg itt értetlenkedsz, hogy ez miert lehet, aztan meg o a hibas hogy tonkremegy a kapcsolatotok.
Neked nem baratno kell, hanem egy dugopajtas. (Amugy meg a politika miota ferfi tema?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!