Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok, nektek hogy esne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nektek hogy esne ez?

Figyelt kérdés

Parom es en szeretnenk osszekoltozni, van egy lakas ami a szuloke es utesen all.

Az anyukajak tolem berlteti dijat szedne (30e ft).

Elosszor amikor felhoztuk az osszekoltozes temat szo sem volt ilyenrol, most mikor komolyra valt a dolog az anyja kozolte hogy nekem kell berleti dijat fizetnem.

Nem szorulnak ra, mert gazdag a csalad.

De a sajat gyermekeiktol is sajnaljak a penzt. Sot meg oket is lehuzzak.

2017. márc. 27. 16:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Vitaforrás lesz a kapcsolatotokban, hogy csak te fizetsz ezért. Neked kevesebb marad és old meg...

Én megkérdeztem a párom: szó nélkül felezné az összeget. Közösen lakunk, közös minden teher. (nincsenek hitelek, külön autó stb).

Anyuka hozzáállása korrekt valahol, nem várnám én se el ingyen, viszont egyenlőtlen lesz a felállás pénzben. Te már alapból kipengeted a 30at és még gondolom a rezsi felét, megtakarítás plusz a saját dolgaid. A párod sokkal beljebb lesz később... Kisegít majd szó nélkül ha gond van?

2017. márc. 29. 14:19
 22/22 anonim ***** válasza:
Itt igazából párod hozzáállása a kérdés, ha valakinek a házába beköltözök, természetes, hogy fizetek érte, anyósra ezért nem haragudhatsz. akkor viszont alap, hogy nem szólhat bele a dolgokba. ha ezt kibírja ennek fejébek, oké, szó nélkül fizetném, de ha simán beleszólna mindenbe, akkor hagynám a fenébe, és még csak nem is azért, mert X összeget fizetek a házért, hanem mert az én életembe, házvezetésembe ne szóljon bele senki. anyósod azt am sem tudná, kinek a pénztárcájából jött az a pénz, amit átnyújtasz neki minden hónapban.
2017. ápr. 24. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!