Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek hogy esne ez?
Parom es en szeretnenk osszekoltozni, van egy lakas ami a szuloke es utesen all.
Az anyukajak tolem berlteti dijat szedne (30e ft).
Elosszor amikor felhoztuk az osszekoltozes temat szo sem volt ilyenrol, most mikor komolyra valt a dolog az anyja kozolte hogy nekem kell berleti dijat fizetnem.
Nem szorulnak ra, mert gazdag a csalad.
De a sajat gyermekeiktol is sajnaljak a penzt. Sot meg oket is lehuzzak.
Nem koltoznek oda, de ha a parom nem kepes ertem kiallni az anyjaval szemben, akkor semmifele osszekoltozest nem terveznek vele egyaltalan.
Nekem is gazdag a csaladom, apam vett lakast es abban elunk a parommal, eszebe se jutott, hogy barmifele penzt akarjon a paromtol :D Gondolom parod csaladja valami ujgazdag prolik.
Hát nem tudom.
Én igazából magamtól ajánlottam volna fel, hogy fizetek egy jelképes összeget. Manapság ennyiből megúszni az albérletet, igazi ajándék.
Hat igen pont ez az hogy az en szuleim sem lennenek kepesek ilyesmire.
Lassan 1 eve hogy csak nalunk alszunk. (Parom otthon lakik, otthon vannak a cuccai, otthon furdik, eszik, csak nalunk szoktunk aludni)
Egyebkent parom szulei mar orekek, 60asok.
30e +rezsi lenne. 3szobas csaladi haz.
Elotte a parok testvere meg az exfelesege lakott ott.
Amikor elvaltak akkor mondogatta, hogy miert nem kert a notol berletidijat! :D de ott is beleszolt mindenben, mondjuk azt a not sosem szerette. Engem azert valamennyire elfogad.
Gondolom nalam mar okosabb akar lenni.....
"Ennyi erővel elmehetnetek olyan lakásba is ami független a szülőktő"
30 ezer+rezsiből? Hova?
Szerintem még így is rohadt jól jártok. Felezzétek el az összeges, havi 15 ezer+rezsi nem akkora cucc, ha ezt nem tudjátok előteremteni, akkor nem kell összeköltözni.
A hozzáállásuk nem szimpi, de ez van, még így is baromi jól jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!