Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok, nektek hogy esne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nektek hogy esne ez?

Figyelt kérdés

Parom es en szeretnenk osszekoltozni, van egy lakas ami a szuloke es utesen all.

Az anyukajak tolem berlteti dijat szedne (30e ft).

Elosszor amikor felhoztuk az osszekoltozes temat szo sem volt ilyenrol, most mikor komolyra valt a dolog az anyja kozolte hogy nekem kell berleti dijat fizetnem.

Nem szorulnak ra, mert gazdag a csalad.

De a sajat gyermekeiktol is sajnaljak a penzt. Sot meg oket is lehuzzak.

2017. márc. 27. 16:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Valamilyen szinten jogos, amit kér
2017. márc. 27. 16:30
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem koltoznek oda, de ha a parom nem kepes ertem kiallni az anyjaval szemben, akkor semmifele osszekoltozest nem terveznek vele egyaltalan.

Nekem is gazdag a csaladom, apam vett lakast es abban elunk a parommal, eszebe se jutott, hogy barmifele penzt akarjon a paromtol :D Gondolom parod csaladja valami ujgazdag prolik.

2017. márc. 27. 16:30
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha a saját gyerekeiket lehúzzák, akkor nem tudom mit vártál. Egyébként a 30k az egész barátságos bérleti díj.
2017. márc. 27. 16:31
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

Hát nem tudom.

Én igazából magamtól ajánlottam volna fel, hogy fizetek egy jelképes összeget. Manapság ennyiből megúszni az albérletet, igazi ajándék.

2017. márc. 27. 16:31
 5/22 anonim válasza:
96%
Ennyi erővel elmehetnetek olyan lakásba is ami független a szülőktől és így nem fenyeget az a veszély sem hogy járni fog ellenőrizni és számon kér mit miért és hogyan csinálsz!! Elég csúnya dolog egy szülőtől
2017. márc. 27. 16:32
 6/22 A kérdező kommentje:

Hat igen pont ez az hogy az en szuleim sem lennenek kepesek ilyesmire.

Lassan 1 eve hogy csak nalunk alszunk. (Parom otthon lakik, otthon vannak a cuccai, otthon furdik, eszik, csak nalunk szoktunk aludni)

Egyebkent parom szulei mar orekek, 60asok.

2017. márc. 27. 16:32
 7/22 A kérdező kommentje:

30e +rezsi lenne. 3szobas csaladi haz.

Elotte a parok testvere meg az exfelesege lakott ott.

Amikor elvaltak akkor mondogatta, hogy miert nem kert a notol berletidijat! :D de ott is beleszolt mindenben, mondjuk azt a not sosem szerette. Engem azert valamennyire elfogad.

Gondolom nalam mar okosabb akar lenni.....

2017. márc. 27. 16:36
 8/22 anonim ***** válasza:
21%
Megtapasztalta, hogy egy nő már lehúzta. Nem akarja újból elkövetni ezt a hibát.
2017. márc. 27. 16:40
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
A rezsit alap, hogy az fizeti, aki benne el. De plusz penzt kerni suttyosag, inkabb mondana, hogy masnak adja ki, mert kell neki a love, de ha kulonosebb szuksege sincs a penzre, akkor suttyok.
2017. márc. 27. 16:43
 10/22 anonim ***** válasza:
96%

"Ennyi erővel elmehetnetek olyan lakásba is ami független a szülőktő"

30 ezer+rezsiből? Hova?

Szerintem még így is rohadt jól jártok. Felezzétek el az összeges, havi 15 ezer+rezsi nem akkora cucc, ha ezt nem tudjátok előteremteni, akkor nem kell összeköltözni.

A hozzáállásuk nem szimpi, de ez van, még így is baromi jól jártok.

2017. márc. 27. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!