Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy a kapcsolatotokban hogy hó vége előtt elfogyott a pénzetek, hogyan oldottátok meg a helyzetet?
Totál ismeretlen és névtelen vagy, ezért megtennéd, hogy leírnád, hogy mennyi az a pénz, amiből nem tudtok kijönni?
Albérletben laktok?
Ha igen, akkor mennyit fizettek rezsivel együtt?
Amikor tudtak kölcsön adni, akkor kértünk, amikor meg nem akkor a helyzet automatikusan megoldotta magát értsd nem ettünk.
30/f
Párommal ugyan ennyire rosszul még nem álltunk, mióta együtt élünk, de anno volt olyan egyedül albérletben, hogy minden pénz elfogyott.
Én megtanultam varázsolni a semmiből kaját. :) Pl. liszt+vízből lehet kenyérszerűséget gyúrni, sütőben megsütni, ha nagyon dőzsölsz, akkor akár olajban is. Mézzel, lekvárral, vajjal ehető.
Akkor, tejbegríz mintájára vízbegríz. Lekvárral, kakaóval, szintén, ami éppen van otthon.
Ha ennyire nem rossz a helyzet, akkor egytálételeknek kb minden összedobálható otthon. Krumpli, tészta, tojás, meg amit még találsz a hűtő mélyén.
Tészta mondjuk egyébként is jó dolog, bár nem túl egészséges, de ilyenkor belefér: bolti sajátmárkás félkilós tésztákat néha nagyon olcsón lehet beszerezni, és ha kis adagokra beosztod, azért 3-4 alkalommal lehet főzni egy csomagból, mennyiségtől függően. Cukor, kakaó, lekvár, ketchup, fűszerek, bármit rá lehet rakni szinte, és hamar eltelít.
Mióta párommal élünk együtt, azóta azért hó elején igyekszünk mindig úgy vásárolni, hogy alapvető alapanyagok mindig legyenek a szekrényben, tehát mindig tudok főzni valamit, még ha nem is feltétlen a fogunkra valót.
Megoldódott a dolog,el is felejtettem hogy kapok táppénzt, csak hétfőn jött az sms hogy kaptam így már nincs gond.
De hogy válaszoljak az egyik kérdésre. Kb 220-230.000ft van közösen azért annyi mert táppénzen vagyok. Albérlet rezsi kb 80.000 Ft, egyéb kiadások még úgy 30-40.000ft. tehát kb 100.000 van kajára és egyéb dologra ami egy háztartásban kell.
Örülök, hogy megoldódott! :)
Próbáljatok meg egy 20-ast minden hónapban bent hagyni a számlán és elfelejtkezni róla.
... de legalább hónapról, hónapra adósság nélkül kihúzni.
Legyetek ügyesek és beosztóak!:)
Gratulálok! :)
Jó egészséget, sok boldogságot mindnyájatoknak!
A baba mellett nagyon fontos a tartalékképzés.
Nagyon-nagyon ügyesnek kell majd lennetek.
Remélem, hogy mindkét oldalról számíthattok a szülőkre, mert ez a pénz albérlet nélkül is karcsú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!