Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon ennek mi lesz a vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ennek mi lesz a vége?

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok.A párom sokkal több időt tölt a barátaival,mint velem.Nekik nemet soha nem tud mondani,akár hová akarnak útazni, elviszem őket hiába van busz. Van egy közös kislányunk is.Felváltva dolgozunk,szinte alig találkozunk,de ha együtt van szabad napunk,akkor is valami oknál fogva sosincs itthon.A házi munkában sem segít.Emiatt szoktam vele veszekedni,szerintem jogosan.Próbálom elmagyarázni,hogy én hajlandó vagyok kompromisszumokra, és tiltani sem akarom senkitől amit a dolgok egyen súlyban vannak.De semmi változást nem tapasztalok.Ezér azért van mert már nem szeret?Két dolog között őrlődök. Elfogadom,hogy nem fog megváltozni és nem veszekedek, vagy elküldöm a háztól,hogy döntse el mennyire vagyunk neki fontosak.Legutobb,pl az egyik barátjának megígérte,hogy lakhat nálunk míg munkája, fizetése nem lesz.De nincs is nálunk hely!Nincs szabad szobánk se,és nem szívesen kerülgetnék senkit a házban.És engem meg sem kérdeztek,hogy beleegyezek e.Nem tudom mit tegyek,de szenvedek,egyedül vagyok teljesen.Nem törődik vele egyáltalán, hogy mit érzek,vagy hogy kellemesebbé tegye a légkört.Vagy tényleg azt várja,hogy elődjem?

2016. febr. 9. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"És engem meg sem kérdeztek,hogy beleegyezek e"

Nem az a baj,hogy egy barátjának megengedi,lakjon ott,az kivételes emberségre vall,hanem az,hogy meg se kérdez.

Tehát neked semmi szavad nincs ebben a kapcsolatban,gondolkozz el,le tudsz-e élni így egy életet.

2016. febr. 9. 01:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Detto mintha en irtam volna :(

Nalunk szules ota hozzam sem er. M

Nalatok van meg valami intimitas?

Addig talan meg mentheto.

2016. febr. 9. 02:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Korábban jól mentek a dolgok köztetek,volt idő amikor minden úgy volt ahogyan neked is megfelelne,vagy ez soha nem is volt egy jó működő kapcsolat?
2016. febr. 9. 08:30
 4/8 A kérdező kommentje:

De az elejen mind a ketten boldogok voltunk, annak ellenere, hogy a baba nagyon koran jott.De annak mar 5 eve.A problema talan az is lehet, hogy en 5 evvel idosebb vagyok nala, nekem mar nem hianyzik a bulizas, a haverok.En nagyon jol erzem magam itthon , ha vegre van egy szabad napom,vele ellentetben.O regel dolgozik, en este.Azt hittem , hogy 5-szor egy heten eleg szabadsagot kap, hogy a barataival xbox-ozzon , talalkozzon veluk, vagy itthon jatszon .De tul nagy keres az, hogy ha heti ket alkalommal vagyok estenket itthon, azt egyutt toltse a csalad?Mikor veletlenul mind a kettonknek egy napon van a szabadnapja , akkor is talal urugyet, hogy mehessen.Foleg miota meglett a jogsija, meg lett sajat kocsija is.

Intimitas?Mire en hazaerek, o mar alszik, mikor o kel, en alszok.Azon a ket napon, mikor este itthon vagyok, szoba jott, de mar akkor sem, mert o lefekszik en meg takaritok, gyereket fektetek, fudok....

Tegnap a repterre vitte ki a baratait, hazaert, lefekudt aludni, nem is beszeltunk.

Nem tudom, hogy mi legyen.Ne vegyek tudomast rola?Probaljak meg kedveskedni?Vagy beszelgessunk el a dolgokrol?Esetleg kuldjem el?Vagy legyek vele bunko? Hat nem tudom.......

2016. febr. 9. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nem normális,ahogy viselkedik.

Heti 2 nap a családjával igazán nem nagy kérés.

Ne bunkózz,ne játszmázz,beszélj vele komolyan,mond el neki,mit gondolsz,min kellene változtatnia,így lesz mit számon kérned később.

ha meg nem ígér semmit,akkor el kell gondolkodni ezen az egészen,mert látszólag a haverok fontosabbak,mint a családja,a gyereke és te.

A kora nem kifogás arra,hogy paraszt legyen,ne törődjön veletek.

Van egy gyereke,ideje lenne észbe kapnia.

Lehet bulizni,lehet Xboxozni,bármit lehet,de a család az első ilyenkor már.

2016. febr. 9. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönet a válaszért.Én is így gondolom!!
2016. febr. 10. 01:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok. Szerintem beszelj vele.
2016. febr. 10. 05:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Én túl fiatal vagyok ehhez, de azért nekem is van véleményem. Én próbálnám ezt megbeszélni vele. Megmondanám neki, hogy ha ez így megy, akkor nem lesz jó vége. A barátommal (3 év járás után) júliusban költöztünk össze muszájból, de ez egy másik történet. Mi megosztjuk a teendőket, igyekszünk haza, hogy este együtt tudjunk lenni. El sem tudom képzelni, hogy ez mennyire fárasztó lehet neked. Szüleimtől sem láttam ezt a példát, mint ami nálatok kialakult. Mintha nem érdekelné a családja, csak a barátok. Az hogy fiatalabb, nem jelenti azt, hogy nem tudja felfogni, mennyire fontos egy apa a gyerekének. Legalább rá gondolhatna...

Feltétlen beszéljetek, így nem sokan élnének le egy életet. Gondolom te sem ilyen jövőt képzeltél el magadnak. (Tudom, hogy az élet nem habos torta, de azért ez nem normális!) Mintha te egy "rabszolga" lennél. 20/L

2016. febr. 14. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!