Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek szabályozni akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szabályozni akar?

Figyelt kérdés
Elvárja, hogy mindenhova kísérgessem, pedig nekem nincs kedvem azokhoz a programokhoz. Ha nekem dolgom van, es nem tudok vele lenni, akkor is követelőzik. Szeretném azt csinálni, amihez kedvem van, nem rettegni attól, hogy vajon mit szól, ha 3napra elutazom a szüleimhez pl. Mert akkor nagy a baj, hogy miert nem vagyok vele. Es miert utazok olyan sokszor.
2017. márc. 22. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
# 9: nem érted az ellentmondást. Pár hónapos kapcsolatban hogy jött elő, hogy "túl sokszor" jársz a szüleidhez, ha csak évente néhány alkalommal fordul elő, hogy 3 napra a szüleidhez utazol?
2017. márc. 22. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Valószínű szeretné hogy megismerd az életét, legyenek közös élményeitek. Egy kapcsolathoz kompromisszum kell, érdeklődés a másik iránt. Pontosan miért vagy vele ha nem akarsz vele lenni, részt venni az életében, megismerni a hobbiját pl?

Ha szeretsz a szüleiddel lenni, akkor nem évente max 3x mész... Ha évente 3x mész a szüleidhez és pár hónap alatt már nem először mész akkor vagy nem évente 3x jársz haza hanem havonta kb. Vagy nem csak a szülőkhöz mész hanem máshová is folyton és emiatt néha találkoztok?

2017. márc. 22. 19:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk, nem en irtam, hogy evente 3szor megyek. Ket hetente szoktam kb. Es folyton egyutt vagyunk, együtt lakunk.
2017. márc. 22. 20:21
 14/17 Fish1 ***** válasza:

Ha pár hónap után ezt csinálja, később teljesen a fejedre fog nőni. Birtokolni akar, és ezzel előbb-utóbb "megfojt".

Vagy beszélj vele és húzd meg a határokat, vagy ha nagyon nem megy, akkor szerintem nincs jövője.

2017. márc. 23. 04:55
 15/17 anonim ***** válasza:

#13 Hát, pedig ezt te írtad.

"En vagyok olyan, aki lesz..arja a szüleit, es csak akkor megy, ha muszáj, evente 3szor."

Valahol zavar van az erőben. :)

2017. márc. 23. 11:15
 16/17 A kérdező kommentje:
A nem az kimaradt, hoppa...bocsika
2017. márc. 23. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:

A folyton együtt vagyunk és együtt lakunk nem egyenlő a minőségi együtt töltött idővel! Jártok randizni? Az hogy egy lakásban vagytok, nem jelenti azt hogy épül a kapcsolat.

Bár számomra ellentmondásos az is hogy friss a kapcsolat de már együtt laktok és nem viszed haza így se..

2017. márc. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!