Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem hogy már szabályozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy már szabályozni akar?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk egy régi osztálytársammal. 2szer találkoztunk nagyon szimpatikus annyit kivéve hogy úgy érzem ki akar sajátítani. Két példa ami történt tegnap és ma tegnap felhívott beszéltünk majd mondtam fürdök utána hivom. Írtam neki egy üzenetet hogy 5 perc és hívom csak felhívom a sógornőm azt mondta jó akkor majd holnap beszélünk. Tudtam hogy nem fog aludni és felhívtam megkérdeztem mire jó. Azt mondta tudja hogy utána már nem lett volna kedvem mert fáradt lettem volna.... de hát ő ezt honnan veszi fogalmam sincs nem lett volna így.

Ma reggel 6 körül írt nekem és 8 kor vissza írtam mikor felébredtem majd 20 perc múlva írt amire én ismét elaludtam majd ahogy megírta 10 perc múlva elkezdett hisztizni miért nem írok mondjam meg ha nem akarok beszélni már vele miközben én csak elaludtam mert délutános vagyok így minek keljek korán....? Nekem ez egy kicsit már teher ahogy viselkedik és frusztrál. Mit tegyek vagy mondjak neki?

2016. szept. 6. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez egy cigány. Mármint viselkedésre.

Hagyd az ilyet a fenébe. Ráadásul ha jól értem ő a fiú, te meg a lány. Elég beteg

2016. szept. 6. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Ismerem az ilyen típusú embereket, nem szabad velük foglalkozni, betegesen féltékenyek. Ha összejössz vele, ne számíts jobbra.

Volt olyan, hogy az éjszaka közepén rám írt a lány és csak reggel néztem meg a telefonom, mert aludtam. Volt vagy 2 sms és 3 hívás, mert le volt véve a hang, hogy nyugodtan alhassak, de ő beképzelte, hogy mással vagyok és azért nem veszem fel a telefont :D

2016. szept. 6. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom ő a nő,bár mindegy ha a férfi akkor is ugyanaz a válaszom.

Ha nem akarsz gondot magadnak akkor hagyd a fenébe.

2016. szept. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!