Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hozzám költözik a barátom akkor lakbért illik kérni?
Ha jól értem, hozzád költözik a barátod, és semmivel nem fog hozzájárulni a kettőtök költségeihez. Ingyen fog ott lakni. Tehát nem fog beszállni a vízdíjba, pedig ő is fürdik, nem fog beszállni a fűtésszámlába, pedig ő is melegen van, sem a villanyba, pedig ő is néz tévét, ő is eszik a tűzhelyen főtt ételből, stb.
Nem költözhetnék én is oda?
Én a párom lakásába költöztem, de rögtön közös kasszán voltunk, semmiben nem különcködtünk. Hogy ki milyen hülyeséget vesz, az ilyen fontos? Ennyire kötekedő a párod, hogy beleszólna? Úgy is, ohgy ő költözik hozzád, és nem fizet bele semmibe? Hát az beb@ szna, ha még a te pénzed is ő osztaná be.
Nekem eszembe sem jutna mondani a páromnak, hogy ne vegyen meg valamit, amit akar.
Emberek olvassatok már!!
A rezsit közösen fizetnék amit le is írt. És azt is leírta, hogy ő külön lakbért nem fog kérni. Csak egy kérdést tett fel, hogy van e ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!