Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hozzám költözik a barátom akkor lakbért illik kérni?
Már hogy lenne nyerészkedés?
Ha albérletben lakna, akkor pont azért fizetne, hogy ott lakjon ÉS a tulaj tatarozza a lakását.
Itt ingyen lakhat a barátnője lakásában, a barátnője családja vállalja a tatarozást, neki semmire nincs gondja.
Családon belül oké, de családon kívül.. nekem égne a bőr a képemről, ha legalább a felújításokba nem adnék.
A rezsi fele alap, hisz többé kevésbé ugyanannyit használtok, a kaja 2/3alap, hisz egy nő fele annyit sem eszik, mint egy férfi.
A lakhatásért és az átlagon felüli körülményekért(minden megvan) cserébe én átvállalnám legalább a közösköltséget, ha legalább 100al többet keresnék a barátnőmnél, akkor az össz rezsit én fizetném.
Költözhetnének mindketten albiba is, a csaj kiadná a lakását, a rezsit lakbért feleznék és legalábn havi 30-40et nyerne a csaj rajta..
Párom költözött hozzám.
A megélhetési költségeket összeadtuk és felezzük (rezsi, kaja, háztartási dolgok, mint mosópor, WC-papír, tisztítószerek, stb.).
Volt egy kisebb felújítás, amikor ide költözött, abba beszállt, hiszen az ő igényei szerint (is) alakítottuk át a lakást, az ő kényelmét (is) szolgálja.
Az ingóságokat, lakásfelszerelési dolgokat, műszaki cikkeket az összeköltözés óta közösen használjuk ill. vesszük meg, ha valamire szükség van.
Bocs, de azért ugyanúgy szükség van tatarozásra ha egyedül lakik benne a csaj mintha ketten laknak. Ha megengedheti hogy beleadjon, akkor adjon bele persze más költségekbe is de nekem se jutna eszembe lakbért kérni...
A kaja azt majd passz, hiába eszem kevesebbet ne ma mennyiség a fontos, hanem hogy mit eszünk, nem?
Én tuti nem fogok lakbért kérni de írtam is. Most lesz egy plusz beépített szekrény miatta, 350e körül, de mindegy, mert úgyis marad ha szétmegyünk akkor meg minek adjon bele? Plusz nekem is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!