Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Legközelebb hagyjam hadd menjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legközelebb hagyjam hadd menjen?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt 1 éve költöztünk össze.

a fő probléma:

Állandóan azt mondja hogy "Jaj mert mi csak mű kaját eszünk" Hát igen nem mindig van az embernek ideje főzni ezért inkább a fagyasztott kaját esszük. Visztont ha ő dolgozik és én itthon vagyok akkor szoktam neki csinálni jó kis kaját. Hál istennek jól főzök kiteszek magamért, haza jön és nem az az első mondata hogy "De kedves hogy főztél valamit" Vagy "Köszönöm hogy lett volna más dolgod de gondoltál volna", bejön első mondata:Már megint mosogathatok... Ha elmosogatok: jaj már megint utánnad mosogathatok... illetve: Már megint kupi van... A vicces mikor dolgom van nem vagyok itthon egész nap egy polcot hagyok nyitva, nem nyúlok semmihez és megkapom:"Már megint pakolhatok össze utánad"

2: Én focizom. Mielőtt összejöttünk már akkor is fociztam. Eljön a hétvége van a meccsem és a kövi: Már megint a csapatot választod helyettem.

Kitaláltam hogy "Gyere ki te is!" válasz: "Áh most fáradt vagyok""Takarítanom kell" "Hideg van" "Nincs kedvem" "Nem velem foglalkozol akkor"

3:ismerősök barátok: "ez egy b....s k...a" válasz:"De nem is ismered" válasz:"De úgy nézz ki"

10 ismerősömből 9 k...va 1 pedig férfi.

szilveszterkor rám ír égy régi barátom (Lány) hogy bulizunk e együtt. írtam neki hogy Pesten vagyok nem. sérelmezte hogy nem azt írtam hogy vele leszek. Hozzá tenném 10 év van köztünk férjes és van gyereke. (ő is egy k..va)

4:volt munka társammal elmentem inni egy sört hazajöttem első mondat: "hazaköltözök, mert egy k...val voltál"

volt munkatársam itt lakik szembe munkahelyi buli volt hát együtt jöttünk (mert velünk szemben lakik) beszélgettünk a lányáról meg miegymásról jött az sms :"Smárold le ha már ehhez van pof..d"

kezd már elegem lenni az egészből és szívem szerint legutóbb haza küldeném de 3 év 3 év... tanácsot adnátok mit tegyek?

2017. márc. 16. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki őszintén, hoyg mi zavar és ha neki áll feljebb vagy nem változtat, akkor küldd el.
2017. márc. 16. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan a kapcsolat mely pontjan is volt jo otlet osszekoltozesig jutnod ezzel az emberpeldannyal?
2017. márc. 16. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:

"de 3 év 3 év... tanácsot adnátok mit tegyek?"

Esetleg várd meg, míg 4 év lesz, vagy 5, vagy 15, amíg lesznek gyerekek is, meg már százezer szállal kötődtök össze. Vagy hagyd ott most, amíg még nem olyan erős a kötelék. 3 év semmi.

2017. márc. 16. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Te férfi vagy? Mertha igen, hogy az istenbe tudsz nőként nézni egy ilyen emberre? Vagy ha nő, akkor mi a fráncért vagy egy ekkora seggel?!
2017. márc. 17. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Én lelki ráknak hívom, jó hír nincs, valami negatívum muszáj....

Ő hogy főz?

3 év az nem olyan sok, 10 év múlva még ilyenebb lesz, és akkor meg azért maradsz, mert 13 év?

2017. márc. 20. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Három év vesszen inkább, mint tíz. Plusz gyerek esetleg. Küldd haza a búsba, nagyon gyerek ésszel rendelkezik.
2017. márc. 22. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!