Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés esetén, hogyan oszlanak a költségek?
Normális embernek magától eszébe jut hogy nem hagyom eltartani magam hanem keresek és farkasrészt vállalok ha már a másik eltartott.
Ha szakítás lett a vége akkor tudod miért van veled és miért nincs esze ágában sem többet adni, sőt még neki áll feljebb.. Innentől rajtad múlik hogy ér-e annyit ez a szerelem(látszólag csak részedről) hogy eltartasz egy pasit. Gyereket ne tervezz vele, se közös hitelt.
Azért amikor eljutottam #8-ig, hangosan felnevettem, valahogy mindenki természetesnek vette, hogy a férfi nem fizet korrektül...Ennyire rosszak a tapaztalatok?
Kérdezőnek: beszéld meg vele, hogy mivel mindketten dolgoztok, úgy tartod fairnek, hogy felesben fizettek.
Kedves kérdező, most az erkölcsi dolgot kihagyva a dologból (illene magától azt mondania a párodnak, hogy figyi, köszi, hogy eddig viselted a költségeket, mostantól én is beadok) ha ilyen alapvető pénzügyi dolgokban eltér a véleményetek, akkor én nagyon komolyan elgondolkoznék a kapcsolat jövőjén.
Az egyik legfontosabb dolog egy hosszútávú kapcsolatban, hogy az anyagi ügyekben közös hullámhosszon legyetek.
Konkrétan ha ebben nem lehetne vele megegyezni, akkor én kidobnám, mert így nincsen jövő számodra ebben a kapcsolatban. Csak a kihasználás.
Két nő beszél egymáshoz, az neked cicaharc.
A barátnőddel szemben legyél ilyen lenéző, kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!