Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés végleg vagy elöször próbából 1-2hónapra van ilyen?
Ezt nem értem.
Összeköltöztök 1-2 hónapra, de ha nem megy, szétköltöztök, aztán majd x idő múlva újra megpróbáljátok?
Szerintem ez hülyeség. Évek után is lehetnek problémák, akár az együttéléssel, akár magával a kapcsolattal.
Ez szerintem inkább csak kibúvó, nem akar igazán elköteleződni. /Szerintem az összeköltözés már egy magasabb foka az elköteleződésnek, mintha csak járnátok./
Szerintem ez marhaság. Én legalábbis mindig úgy voltam vele, hogy csak akkor, és csak olyannal érdemes összeköltözni, akivel tudom, hogy együtt tudok élni, és vele tervezem az életem. Így is történt. Ha nem ismerem meg ennyire a járás ideje alatt, az már rég rossz.
Az nem egy jó kapcsolat, ahol ilyen jellegű probléma adódik, hogy összeköltözés után szétmennek, mert nem tudják elviselni egymást.
Ez azt jelenti, hogy x idő együttjárás alatt gyakorlatilag csak dugni jártak össze, mert NEM is ismerik egymást...1 év után költöztünk össze anno a férjemmel egyébként. Semmilyen probléma nem volt belőle. Fél évre rá házasodtunk.
Nem óhajtottam cserélgetni az élettársakat, ha ez nem jött be, majd jön egy másik, harmadik, ötödik pasi. Értelmét nem látom az ilyen összeköltözésnek, teljesen komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!