Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés, elköltözés kinek hogy ment?
Nem igazán értem, hogy ti mégis mit törlesztetek a szülőknek? Az ő szerződésük, ha nem kell nekik, mondják fel, ti meg kerestek egy kicsi, olcsóbb albérletet.
A tesód dolgozik? Ha igen, el tudná tartani magát? Nyilván nem hagyhatod teljesen magára, ha rászorulna a segítségedre.
Ha képes eltartani magát, akkor pedig mi a kérdés?
Őszintén szólva, ha tudna dolgozni, csak nem akar, mert lusta és válogatós, és nem is képzi magát, hogy megfelelő munkahelyet találjon, akkor amennyiben nagykorú, én magára hagynám. Nem az anyja vagyok, hogy pátyolgassam és eltartsam, egy felnőtt emberről beszélünk! Ha történik veled valami, mihez kezd? Ha kinéz egy autót, veled veteti meg?
Én magára hagynám, szedje csak össze magát, szálljon kicsit magába. Ha talál munkát, de nehezen boldogul, akkor ideigelenesen én őt is befogadnám a párommal, DE bele kellene adnia ugyanúgy az albi díjba és rezsibe.
Mint írtam, IDEIGELENESEN, de csak akkor, ha dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!