Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen hosszú kapcsolat után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú kapcsolat után tartanátok el a párotokat 1-2 hónapig?

Figyelt kérdés
"Tartanátok el" = semmi luxus, extra, csak az alap dolgok.
2017. márc. 7. 23:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha párod megengedheti magának, szerintem nem probléma, érthető a helyzetetld. De a legcélravezetőbb az lenne, ha neki mondanád el, és kérnél segítséget.
2017. márc. 8. 09:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Természetesen neki már elmondtam, ő maga ajánlotta fel, hogy kisegít, épp ezért lettem kíváncsi, hogy mások vajon mit gondolnak (nem, nem a válaszok alapján fogok dönteni, csak érdekel :D )
2017. márc. 8. 09:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálam simán ellakhatna akár pár hónap után, de nem fizetném az albérletét, vagy ilyesmi. Műkörmöshöz meg nem jár az akivel járok... :D
2017. márc. 8. 14:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne a párod, mi lenne?
2017. márc. 8. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
egy-két hónapig egy-két év után. most 6 éve vagyok a párommal, eltartanám bármeddig, ha nem semmittevéssel töltené az időt, hanem kitalálná mit szeretne és tenne is érte.
2017. márc. 8. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
A kapcsolat hosszától függetlenül akkor, ha már legalább együtt élünk, és akkor, ha látom benne az igyekezetet, hogy munkát találjon. Illetve, ha keresnék annyit, hogy ketten megéljünk belőle.
2017. márc. 8. 17:09
 17/21 omba ***** válasza:
A páromat bármikor, azért a párom, nem?
2017. márc. 8. 17:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi az első pillanattól így voltunk - igaz, nálunk barátságból lett párkapcsolat, tehát nem volt idegen.

Mikor összejöttünk, akkor párom éppen rossz helyzetben került, tényleg alig volt pénze, első hónapban szó szerint én tartottam el, persze akkor együttélés nélkül. Őt ez jobban zavarta, mint engem. :)

Egy-két hónap után rendeződtek a dolgai.

Most télen (két éve vagyunk együtt) én kerültem olyan helyzetbe, hogy kimaradt egy hónap nekem anyagilag, illetve inkább másfél a nehézségek okán, akkor szó nélkül támogatott, és inkább ki volt akadva rajta, hogy miért kérdőjelezem meg, hogy kéne-e, nem a haverom, hanem a párom.

Szóval nálunk ez teljesen természetes, nem csinálunk belőle gondot - illetve persze, kellemetlen, nem is szívesen tesszük meg nem használjuk ki, de kölcsönösen volt rá példa.

De mondom, nálunk a bizalom is megvolt az elejétől, illetve én pl. ezt akkor is simán megtenném a barátaimért is, ha épp van pénzem.

2017. márc. 9. 00:00
 19/21 A kérdező kommentje:

Nekünk is barátságból lett kapcsolat. 4 éve ismerjük egymást, 2 éve vagyunk együtt, még nem élünk együtt, de már terveztük, hogy mostanában össze kéne költöznünk.

Albérletet értelemszerűen nem fizettetnék vele, körmöshöz járok, de "anyóshoz", aki kb évente egyszer egy tábla milkát hajlandó elfogadni, semmi más fizetséget :D

Ha nem lenne párom, akkor kiiratkoznék suliból, vagy passziváltatnék (jövőképtől függ) és elmennék egy gyárba dolgozni, jobb ötletem nem lenne.

2017. márc. 9. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 szóval az anyukája fizeti a műkörmöst.
2017. ápr. 9. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!