Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak a pénzre (is) mennek?
Egy ilyen kérdésnél én is írtam volna, mert trolololo :D
Akkor nagyáltalánosságban ez nem igaz, csak vannak olyan férfiak akik szeretik ha a nő is jól keres vagy örökölt valamennyi vagyont, mert így könnyebb a dolga, vagy ha olyan, akkor rá is kenheti, hogy azért jobb a helyzete mert örökölt, és neki sokkal nagyobb vagyonra szert tenni.
Ezzel szemben én azt látom, hogy a férfiak általában a dominanciájukat érzik veszélyben, ha a nő jobban keres vagy közel annyit mint a férfi maga. Ti hogy látjátok?
#18:
tudok olyan kapcsolatot ahol a pasi szexuális teljesítményére hatott ki, hogy munkanélküli volt és az asszony jól keresett...
35-40 körüliek voltak
én eddig olyan lányokkal jöttem össze akik jóval kevesebbet kerestek, mint én, de nem ez alapján választottam, szerintem ha olyan lányt találnék aki ennyit, vagy többet keres, nem zavarna, sőt! a pénzhez való hozzáállása igenis fontos!
tehát ha sokat keres és jól beosztja az még előnyös is
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!