Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igaz, hogy a férfiak a pénzre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiak a pénzre (is) mennek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy csaj, aki gazdag család sarja, és van egy másik akinek nincs annyi pénze. Valószínűbb, hogy a pénzes csaj jobban kell a pasiknak? Férfiak! Nektek tényleg nagy befolyásoló tényző ez? És ha igen, mennyire?

2017. febr. 28. 09:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi pasik ettől joval egyszerübbek vagyunk......a penzes meg a nem penzes kozul az a nő fog kelleni amelyiknek nagyobb a melle!!!
2017. febr. 28. 12:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na ne már, kedves utolsó..tényleg a mell? Hát hiába épitem olyan hűségesen a karrierem, és nevelem önmagamat, hogy ne legyek hárpia? :))
2017. febr. 28. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Mellem, az nincs.
2017. febr. 28. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó két hozzászóló..sok üzenetet kaptam hirtelen. Nem válaszolnék egyenként, inkább kiirom, hogy igen, tudok főzni, mosni, rend-, és tisztaságmániás vagyok, és a hajam is jól áll :D de mellem úgysincs.
2017. febr. 28. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kérdésnél én is írtam volna, mert trolololo :D

2017. febr. 28. 22:11
 16/20 A kérdező kommentje:

Akkor nagyáltalánosságban ez nem igaz, csak vannak olyan férfiak akik szeretik ha a nő is jól keres vagy örökölt valamennyi vagyont, mert így könnyebb a dolga, vagy ha olyan, akkor rá is kenheti, hogy azért jobb a helyzete mert örökölt, és neki sokkal nagyobb vagyonra szert tenni.

Ezzel szemben én azt látom, hogy a férfiak általában a dominanciájukat érzik veszélyben, ha a nő jobban keres vagy közel annyit mint a férfi maga. Ti hogy látjátok?

2017. márc. 1. 09:25
 17/20 A kérdező kommentje:
*sokkal nehezebb /bocsánat elírtam/
2017. márc. 1. 09:25
 18/20 anonim ***** válasza:

#18:

tudok olyan kapcsolatot ahol a pasi szexuális teljesítményére hatott ki, hogy munkanélküli volt és az asszony jól keresett...

35-40 körüliek voltak

én eddig olyan lányokkal jöttem össze akik jóval kevesebbet kerestek, mint én, de nem ez alapján választottam, szerintem ha olyan lányt találnék aki ennyit, vagy többet keres, nem zavarna, sőt! a pénzhez való hozzáállása igenis fontos!

tehát ha sokat keres és jól beosztja az még előnyös is

24F

2017. márc. 1. 09:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul az ilyen. Annyira, hogy anyósomék pl kitagadták a feleségemet, mert azt hitték, a családi vagyonra pályázom. Tény, hogy szakadt farmerban, lepukkant autóval láttak mindig. De legalább kibújt a szög a zsákból. Azóta sem kértünk, vagy fogadtunk el tőlük semmit. Pedig ennek több évtizede.
2017. márc. 1. 14:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen vannak ilyenek, a 9-es nagyon jól leírja. Sőt én úgy vettem észre sok közöttük a csajozós, mert be kell biztosítania magát, ha egyik nő kidobja, mehessen a másikhoz. + Egy meg lehet tényleg bejön neki, azt meg megtartja szeretőnek.
2017. márc. 1. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!