Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi a férfiak igencsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi a férfiak igencsak túlnyomó része, hogy a nők csakis a pénzre buknak?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy sok ilyen csajjal volt dolgotok és tök normális dolog az általánosítás, de csak egy bizonyos határig!

Itt, GYK-n meg egyenesen nevetséges párbeszédek zajlanak le. Ha kiírnak egy ezen témát ecsetelgető kérdést és egy nő elmeséli a saját példáját, miszerint két srác közül a szegényebbiket választotta, szinte biztos, hogy azonnal ugrik egy férfi, aki hazugsággal vádolja a nőt ('Nem, nem, én tudom, hogy a fele sem igaz!').

Ennek mi értelme van?

Mondom, nekem nincs bajom az egészséges generalizációval, de azért ez mégis túlzás. Lehet, hogy sokan csesztek ki veled, de az összes nőt úgysem ismered - és nem is fogod -, ergo nincs jogod a beskatulyázásukhoz! Miért nem lehet megérteni, hogy az emberek nem egyformák?

Ez olyan, mintha én váltig állítanám, hogy minden hímneműt csak a kamaty és a külső foglalkoztat és meg sem hallgatnám az ellentábort. Hiába tiltakozna mindenki hevesen, én csak egy szimpla 'Hazudsz!' felkiáltással leinteném őket. Szerintetek így viselkedik egy intelligens ember?

Ha valaki meg tudja ezt magyarázni nekem, tegye már meg, legyen szíves!

(Bocs, ha túl hosszúra sikerült a szöveg, de mindent ki kellett már írnom magamból.)

2011. aug. 17. 16:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%
elképzelhető hogy tapasztalat
2011. aug. 17. 16:18
 2/32 A kérdező kommentje:
Első; talán nemcsak a 'címet' kéne elolvasni. Attól, hogy 2-3 (sőt, valaki egyetlen ilyen lánnyal való kapcsolata után állítja ezt) csaj pénzéhes, még nem biztos, hogy az összes az.
2011. aug. 17. 16:20
 3/32 Ráffájel ***** válasza:
48%
Hülyeség a kérdés. Tudnod kéne, hogy mi magyarok mind ezt csináljuk. Ez a válasz is általánosítás volt, sőt a te kérdésed is jóformán általánosítás volt :D
2011. aug. 17. 16:22
 4/32 A kérdező kommentje:
Már hogy lett volna általánosítás, mikor TÚLNYOMÓ RÉSZT írtam?
2011. aug. 17. 16:24
 5/32 Ráffájel ***** válasza:
De általánosítás... vagy van hiteles statisztikai adatod, hogy a férfiak TÚLNYOMÓ része ilyen?
2011. aug. 17. 16:26
 6/32 anonim ***** válasza:
48%
szerintem ez tényleg így van.. sajnos a pénz és az érdek könnyen elvakít sok mindenkit!
2011. aug. 17. 16:26
 7/32 anonim ***** válasza:
11%
igen...biztos h tapasztalat.xD
2011. aug. 17. 16:27
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Én pl a médiát okolom... minden klippben amit megnéznek a fiatalok azt látják, hogy pénze van a kemény gyereknek és ott vannak mellette a csajok is és ezt így összeköti...
2011. aug. 17. 16:29
 9/32 anonim ***** válasza:
48%
Tudod van az a történet, hogy amikor még barlangokban éltünk, a férfiak vadásztak, az asszonyok meg otthon csinálták a mamutpörköltet, mire megjön a férfi a vadászatból kész legyen a kaja, márha megjön és nem falta fel egy kardfogú tigris. Noh akkor, de mielőtt lemásztunk volna a fáról is, a nőstények a legerősebb, legbátrabb, a legjobb vadász hímmel kamatyoltak a erős és életképes utódok reményében. Nincs ez másképp manapság sem, csak ezeket a képességeket kiváltotta a pénz, mivel manapság már ez jelenti az erőt, a hatalmat, stb. Kétlem, hogy lenne olyan nő, aki vállalná azt, hogy összejön egy csoróval, aki nem képes megfelelő anyagi háttért biztositani a családjának, hogy eltartsa, ha őt nem is de a gyerekét. És még sorolhatnám...
2011. aug. 17. 16:32
 10/32 A kérdező kommentje:

Kedves Ráffájel, az általánosítás lényege tudtommal az, hogy az egész "csoportot" (jelenesetben az összes férfit) elítélem. Én csak a saját és az ismerőseim észrevételei alapján jelentettem ki, hogy ilyen a többség. De mielőtt azzal jönnél, hogy nem ismerhetem az összes férfit (tehát amivel én is érveltem a kérdésemben), felhívnám a figyelmedet a monológom azon részére, hogy 'nekem nincs bajom az EGÉSZSÉGES generalizációval'.

Jokerstil nem mondott hülyeséget, ebben talán lehet valami.

16:32, ezt az elméletet kismilliószor hallottam, de ilyen alapon a férfiak meg csak a jó alakot (nagy mell, karcsú derék, nagy segg, formás lábak) tartják szem előtt, hiszen az ilyen nők tudják kihordani a gyereket, nem? Egyébként szerintem a mai ember egy pöppet intelligensebb lény egy félig ember-félig majomnál, úgyhogy nem kéne fizikai törvénynek tekinteni az elméletedet.

2011. aug. 17. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!