Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi a férfiak igencsak túlnyomó része, hogy a nők csakis a pénzre buknak?
Én elhiszem, hogy sok ilyen csajjal volt dolgotok és tök normális dolog az általánosítás, de csak egy bizonyos határig!
Itt, GYK-n meg egyenesen nevetséges párbeszédek zajlanak le. Ha kiírnak egy ezen témát ecsetelgető kérdést és egy nő elmeséli a saját példáját, miszerint két srác közül a szegényebbiket választotta, szinte biztos, hogy azonnal ugrik egy férfi, aki hazugsággal vádolja a nőt ('Nem, nem, én tudom, hogy a fele sem igaz!').
Ennek mi értelme van?
Mondom, nekem nincs bajom az egészséges generalizációval, de azért ez mégis túlzás. Lehet, hogy sokan csesztek ki veled, de az összes nőt úgysem ismered - és nem is fogod -, ergo nincs jogod a beskatulyázásukhoz! Miért nem lehet megérteni, hogy az emberek nem egyformák?
Ez olyan, mintha én váltig állítanám, hogy minden hímneműt csak a kamaty és a külső foglalkoztat és meg sem hallgatnám az ellentábort. Hiába tiltakozna mindenki hevesen, én csak egy szimpla 'Hazudsz!' felkiáltással leinteném őket. Szerintetek így viselkedik egy intelligens ember?
Ha valaki meg tudja ezt magyarázni nekem, tegye már meg, legyen szíves!
(Bocs, ha túl hosszúra sikerült a szöveg, de mindent ki kellett már írnom magamból.)
Most attól hogy, igen, valóban vannak nők, akiknek fontos hogy a pasinak minél több pénze legyen, de ettől még nem kéne a többi normális szép nőt pénzéhes dögnek beállítani, csak azért mert vannak olyanok is, meg néhány gyereket föl nevelni, oda azért nem kellenek olyan hatalmas nagy pénzek, más részt szerintem sok, gyerek van, vagy felnőtt ember, akik inkább azt választanák/választották volna, hogy ne legyen/lett volna meg mindenük, de a szüleiktől nagyobb szeretetet kapnának/kaptak volna, és a nők nagy részének, attól függetlenül hogy hogy néznek ki, sokkal fontosabb lenne nekik hogy szeresse őket valaki, mint a férfiak nagy részének, erről kb ennyit szerintem.
21/F
Hát igen. Jól látod a helyzetet, utolsó. Ha mindenáron ebből az evolúciós biológiai elméletből akarunk kiindulni, akkor is azt kell mondanom, hogy nem minden nő nagyravágyó, ugyanis amelyik képes a gondolkozásra, az tudja, hogy nem igényel égbekiáltó összegeket egy-két gyerek felnevelése/eltartása. Továbbá nagyon igaz az is, hogy a normális család fontosabb a jó anyagi helyzetnél. Példának okáért itt vagyok én. 9 éves koromig együtt éltünk hárman; apám, anyám és én (egyke vagyok). Gazdagok ugyan nem voltunk, csak középkategóriások a jobbik fajtából. Vagyis nem kellett koplalnunk, igényes ruhákban jártunk, megfelelően tudtunk tisztálkodni és olykor egy kis 'luxust' is megengedhettünk magunknak. Viszont apám egy kényszer-és idegbeteg állat volt, minden nap üvöltözött, nem csinált semmilyen házimunkát, stb. Ennek a házasságnak aztán válóper lett a vége, ami alatt a fater nagyon durván fenyegetőzött és szidott a nagyszüleimmel egyetemben, senkinek nem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem gyerekfejjel. Szóval én is születtem volna inkább egy rosszabb anyagi helyzetű, ám kevésbé 'vérengző' famíliába.
No, de kicsit elkalandoztam. Summa summarum: az utolsó mond valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!