Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi a férfiak igencsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi a férfiak igencsak túlnyomó része, hogy a nők csakis a pénzre buknak?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy sok ilyen csajjal volt dolgotok és tök normális dolog az általánosítás, de csak egy bizonyos határig!

Itt, GYK-n meg egyenesen nevetséges párbeszédek zajlanak le. Ha kiírnak egy ezen témát ecsetelgető kérdést és egy nő elmeséli a saját példáját, miszerint két srác közül a szegényebbiket választotta, szinte biztos, hogy azonnal ugrik egy férfi, aki hazugsággal vádolja a nőt ('Nem, nem, én tudom, hogy a fele sem igaz!').

Ennek mi értelme van?

Mondom, nekem nincs bajom az egészséges generalizációval, de azért ez mégis túlzás. Lehet, hogy sokan csesztek ki veled, de az összes nőt úgysem ismered - és nem is fogod -, ergo nincs jogod a beskatulyázásukhoz! Miért nem lehet megérteni, hogy az emberek nem egyformák?

Ez olyan, mintha én váltig állítanám, hogy minden hímneműt csak a kamaty és a külső foglalkoztat és meg sem hallgatnám az ellentábort. Hiába tiltakozna mindenki hevesen, én csak egy szimpla 'Hazudsz!' felkiáltással leinteném őket. Szerintetek így viselkedik egy intelligens ember?

Ha valaki meg tudja ezt magyarázni nekem, tegye már meg, legyen szíves!

(Bocs, ha túl hosszúra sikerült a szöveg, de mindent ki kellett már írnom magamból.)

2011. aug. 17. 16:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert ide javarészt olyan pasik járnak, akiknek nem jön össze. A hibát magukban keresni meg nem megy, inkább kitalálják ezt, mondván minden nő szemét, még véletlenül sem bennük van a hiba.

Akik pedig nem ilyenek, azok nem válaszolnak a kérdésre.

Én is csak megmosolygom ezeket a válaszokat.

2011. aug. 17. 16:41
 12/32 A kérdező kommentje:
16:41, te is mondasz valamit.:D
2011. aug. 17. 16:42
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

"de ilyen alapon a férfiak meg csak a jó alakot (nagy mell, karcsú derék, nagy segg, formás lábak) tartják szem előtt, hiszen az ilyen nők tudják kihordani a gyereket, nem?" És ki mondta, hogy ez nincs igy? Senki. Amelyik pasi azt mondja, hogy neki a külső nem számit, a nő akkor is nőies ha olyan, mint a deszka, semmi melle nincs, stb, az vagy homokos vagy annyira szerencsétlen, hogy nem képes összeszedni egy ilyen nőt és ezzel vigasztalja magát.

Lehet, hogy fejlettebbek vagyunk vagyis annak képzeljük magunkat egy fán lógó csimpánznál, de attól még a tudatalattiban ott vannak az ősi ösztönök. Ezt nem lehet kizárni és a mai napig is azok vezetnek minket. :)

2011. aug. 17. 16:59
 14/32 A kérdező kommentje:
16:59, én nem mondom, hogy nincs igazad valamilyen szinten, de szerintem enyhén túlzol.
2011. aug. 17. 17:03
 15/32 Ráffájel ***** válasza:
70%
Nem igen van hangulatom ezen vitatkozni, de következőleg mielőtt ilyen kijelentést teszel gondolj bele, hogy hogyan teszed azt. Most ugyan azt levágtad amit ők. Erre figyelj, mert így nem sikerült elég hitelesre a dolog.
2011. aug. 17. 17:06
 16/32 anonim ***** válasza:
Miben túlzok?
2011. aug. 17. 17:07
 17/32 A kérdező kommentje:
Úgy értem, túl komolyan veszed a dolgot. Szvsz annyira nincs benne az emberekben ez az "ősi ösztön", amennyire te gondolod.
2011. aug. 17. 17:12
 18/32 anonim ***** válasza:
Fogadjunk?
2011. aug. 17. 17:19
 19/32 anonim ***** válasza:

Mert könnyebb közölni, hogy azért nincs csajuk mert csórók, minthogy szembe néznének a ténnyel, hogy bennük van a baj.

Persze vannak tényleg csak a pénzre bukó csajok, de azt, hogy ezt a srácok általánosságban kijelentik...szánalmas :D

2011. aug. 17. 17:29
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem kell fogadni.:D Akkor inkább úgy fogalmazok; valaki maximálisan az ösztönei után megy, de vannak gondolkodásra képes lények is az emberek között. Ebben van kivetnivaló véleményed szerint?
2011. aug. 17. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!