Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igaz, hogy a férfiak a pénzre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiak a pénzre (is) mennek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy csaj, aki gazdag család sarja, és van egy másik akinek nincs annyi pénze. Valószínűbb, hogy a pénzes csaj jobban kell a pasiknak? Férfiak! Nektek tényleg nagy befolyásoló tényző ez? És ha igen, mennyire?

2017. febr. 28. 09:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

engem nem nagyon érdekel milyen gazdag a másik családja, a felfogása érdekel a lánynak...

24F

2017. febr. 28. 09:36
 2/20 anonim ***** válasza:
Más pénze engem nem érdekel, én megdolgozom a saját kis pénzemért.
2017. febr. 28. 09:52
 3/20 anonim ***** válasza:
.....hát akinek nincsen:)
2017. febr. 28. 09:55
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az egyénfüggő, nem lehet általánosítani.

Van aki érdekből választja a másikat

(lehet az anyagi háttér, vagy más).

Van olyan is aki az őszinte szerelmet keresi, és választja. Független attól milyen családból származik.

Nem lehet így ismeretlenül, megsaccolni, hogy ki mi alapján dönt úgy valaki, hogy a pénzes csajt választja vagy ellenkezőleg. Ismerek olyat is aki a pénz után hajt de ismerek olyat is akit ez egyáltalán nem érdekel. De olyanról is tudok példát mondani a környezetemből, hogy egy férfi beleszerett egy nála anyagilag tehetősebb családból származó nőcibe, és boldogan élnek már hosszú ideje, és összeházasodtak. ( jól ismerem az illető férfit tudom hogy nem a pénzére hajtott, mai napig keményen dolgozik)

Egyszóval ez egyénfüggő, ki- mit motivál.. :)

2017. febr. 28. 09:58
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem szoktam arrol beszelni elso randikon, mennyit keres apam. Nem jarok talpig Gucciban sem, hogy elsore latszodjon rajtam.
2017. febr. 28. 10:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Kevés, de van olyan. Én eddig olyannal találkoztam, aki mindenáron hozzám akart költözni, mert van saját házam, neki meg nincs és milyen jó lenne, így akkor neki is lenne. A gazdag családos részéről nem tudok nyilatkozni, nincsenek rokonaim.
2017. febr. 28. 10:10
 7/20 anonim ***** válasza:
Eddig még 1 nő pénzügyi helyzete sem érdekelt, max akkor kezdett érdekelni ha úgy éreztem hogy pénzre megy...
2017. febr. 28. 10:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2017. febr. 28. 10:31
 9/20 anonim ***** válasza:

Vannak akik kitartatják magukat, de nem ez a jellemző.

Ezeknek a pasiknak általában nincs munkahelyük és nem is akarnak dolgozni, minél hamarabb össze akarnak költözni a kiszemelt partnerrel és mindent megtesznek azért hogy bebútorozzák magukat. Nehéz őket kirakni.

2017. febr. 28. 10:38
 10/20 anonim ***** válasza:
Egyszer olyan volt a kérdés, hogy válaszban megírtam, hogy örököltem, 3 pasi is rám írt, hogy ismerkedjünk, és mennyi az annyi.
2017. febr. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!