Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Terítsük ki a lapokat. Pénz vagy szerelem?
Pénz
Szerelem elmullik,pénz 'megmarad'.
De eléggé kivan sarkitva a kérdés.
Én eltartom magam meg a lanyom,dolgozok a pénzemért és ami boldoggá tesz az megvan. Nem szenvedünk hianyt semmibe. Ehez nem kell a pasi pénze. Csak a pénz miatt nem lennék senkivel.
Az meg hülyeség h a pénz nem boldogít (mert sajnos igen),de jó ha van.
Van egy szép lányom,boldogvagyok. A neveléséhez pénz kell. Imádom a kutyám,boldoggá tesz,mi kell hozzá? Pénz,kaja,oltások ha beteg doki,mult heten hagytam ott 80at a dokinal.
Szeretek a pasimnak főzni,jó ugy várni meleg vacsival,boldoggá tesz. A kaja pénzbe kerül. Stb...
N25
#12-es, ez egy kissé furcsa leírás rólatok. Akkor mire kell a pasi? Mert igazából az utolsó sorig olyan, mintha nem lenne apja a gyereknek, aki része a családnak. Eltartom magam meg a lányom, van egy szép lányom, boldog vagyok. Sehol az urad.
Na mindegy, semmi közöm hozzá, csak olyan furcsa, hogy az utolsó mondatban mégis kiderül hogy van apja a gyereknek. :D
Meg kissé paradoxon, pénzt választod, de csak a pénz miatt nem lennél senkivel. Most akkor miért a pénz, mert akkor valahol mégis fontos a szerelem.
Mert olyan még soha nem történt, hogy valakinek van egy gyereke, akinek az apjával elválnak (vagy szakítanak), és anyunak új pasija lesz :DDD
Hát kedves nagyanyám arra tanított ,már zsenge koromban,- "hogy szerelemmel nem lehet jóllakni!"
- " Pénzért meg a k'-vák teszik szét a lábuk."
Ezért én olyan pasit választottam aki szeret dolgozni és jókat tudunk beszélgetni....
-mára szerelem is lett,na meg pénz is!
-Gyorsan ráeszméltem,hogy az én furfangos nagymamám milyen bölcs is volt valójában.
Pénz! Sajnos túl racionàlisan gondolkodom.
Szàmomra az a férfi akinek nem hasonló az értékrendje, mint az enyém szàmomra nem vonzó. Egy férfi tudjon bànni a pénzzel, tehàt ne a haverokra, piàlàsra és értelmetlen dolgokra verje el a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!