Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Korkülönbség miatt kinéznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség miatt kinéznek?

Figyelt kérdés

21 éves leszek nyáron, a "párom" (azért írom idézőjelben, mert eddig csak négyszem közt voltunk együtt, nem hivatalosan és ált. én voltam nála) 37 éves. Látható szemmel is hogy nem vagyunk egy korosztály, de ez engem nem zavar, Őt viszont tudom hogy zavarja, csak úgy tesz mintha nem venne tudomást róla. Jól elvagyunk egymással úgy tűnik minden működik és komolyan gondoljuk mindketten vagyis szeretjük és tiszteljük egymást.

Tehát, ha valaki volt már hasonló helyzetben vagy hasonló korkülönbséggel nem kaptak a környezetüktől egy olyan hatást hogy túl sok van köztetek? Én ettől mint mondtam nem aggódok, ha megszólnak sem, csak attól tartok hogy a páromat ez zavarni fogja.

2017. febr. 15. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
A helyedben inkabb azon aggodnek, hogy a nagy elfogadasban meg komolysagban miert vagy meg mindig "feljarkalo uritolyuk", ahelyett, hogy tenylegesen a parja lennel...
2017. febr. 15. 09:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert így jött ki eddig a lépés és nem tudunk minden nap találkozni.
2017. febr. 15. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A te életed vagy az övék?

Szarj le mindenkit.Ha szereted és boldog vagy vele akkor hajrá!

2017. febr. 15. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

16 év azért nem az a hatalmas korkülönbség. Dédszüleim közt is ennyi volt.

Ne törődjetek másokkal, az emberek akkor is találnának okot pletykára, ha egykorúak lennétek. Ha szeret téged, fel tudja majd dolgozni ő is. Talán az emberek szemében ő a rosszabb, ezért megy nehezen?

2017. febr. 15. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk 13 év van.

Senkit nem érdekel, normális helyen nem szólnak meg érte.

2017. febr. 15. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Hááát.... nem akarlak elkeseríteni, de ha őt zavarja mások véleménye, akkor valószínűleg cikinek érez valamit a viselkedésedben, mentalitásodban. Ami a te korodban "normális" az egy érettebb ember számára akár kínos is lehet. (És kérlek, ne gyere azzal, hogy te érettebb vagy a korodnál, mert minden fiatal lány ezt gondolja magáról... miközben fogalma sincs róla, hogy egy negyvenhez közeledő férfi számára mit jelent az érettség fogalma.)
2017. febr. 15. 10:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem lány vagyok, hanem fiú, bocsánat ezt elfelejtettem említeni.

Majd kiderül valóban zavarja-e a korom, vagy hogy megszólnak-e érte...én bízom benne hogy ebből nem lesz problémánk.

2017. febr. 15. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Ezt akartam is kérdezni, mármint,hogy fiú vagy lány a kérdező.

Ne foglalkozzatok másokkal. Ha Ti jól érzitek magatokat együtt nincs jelentősége a korkülönbségnek. Ha viszont a párodat ez aggasztja, és mások véleményére ad, akkor elgondolkodtató a folytatás. Titokban nem lehet tartani egy kapcsolatot hosszútávon, és nem is érdemes.

A korkülönbség biztos,hogy látható, ez nem kétséges.Itt kizárólag azon van a hangsúly,hogy felvállaljátok-e Ti ketten egymást, letojva azt,hogy mások mit mondanak/gondolnak.

2017. febr. 15. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, te vagy a lány. Furcsa, hogy a fiú az, aki inkább szégyelli ezt a korkülönbséget, ha szerelmes, és független, akkor nem szégyellné.Lehet, téged csak "arra" akar, különben már régen bemutatott volna mindenkinek. De ha te sem vagy kifejezetten szerelmes, akkor nem ér semmit ez a kapcsolat, és ki fog bukni, hogy nem illetek egymáshoz.
2017. febr. 16. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!