Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség?
21/N és 41/F közötti kapcsolatról érdekelne a véleményetek.
Nagyon szeretik egymást, bármit meg tudnak beszélni, de a férfit zavarná mások véleménye erről a nagy korkülönbségről, a másik probléma pedig az, hogy a férfi családot szeretne mostmár. Szerintetek mennyire lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?
A lány is szeretne családot, gyereket par éven belül.
A férfi vajon miből gondolja, hogy ha megismerkedik egy korabelivel, az biztosan fog majd neki gyereket szülni? Vagy, hogy működni fog a kapcsolatuk?
Ha ezek a tervei, akkor vajon miért nem hagyja ezt a kapcsolatot inkább és keresi helyette leendő gyermeke anyját?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Van akinek sikerül, van akinek nem.
Előre sosem tudni ezt.
Köszönöm a gyors válaszokat!
#2: a lány is sokat gondolkozik ezen, de szerinte olyan harmonikus a kapcsolat közöttük, hogy jelen pillanatban inkább kitartana mellette, mert szerinte minden akadályt ki tudnak küszöbölni
Nem akarok negatív lenni, de 20 éves az sok és saját tapasztalaból mondom.
Egy idő után kifog jönni a korkülönbség, de aztán ki tudja.
Szerintem max 10 év az ideális korkülönbség.
Általában sok. Persze, mindenki tud pár példát mondani, de nagy átlagban az ilyen kapcsolatoknak nem túl jó a végkimenetele.
Ennél a példánál konkrétan jó pár problémás dolog felmerül.
Egyrészt, ha a férfi már családot szeretne, akkor a nő lehet, hogy túl fiatal. A férfi már nyugodt életet akar, a nő lehet, hogy még utazna, fesztiválozna, hasonlók.
Az is lehet, hogy a férfi csak a kapuzárási pánik miatt akar gyereket és lecsap, akire tud. Jó pár ilyen házasságot/kapcsolatot láttam, mindig szomorú vége volt.
Az is lehet, hogy a férfi igazából nem is akar annyira gyereket, csak ilyen szöveggel komolyabb szándékúnak tűnik és a szexre hajt.
Alapvetően viszont szerintem a gondolkodásbeli különbség a probléma. Valamiért a 20 körüli lányok szeretik hangoztatni, hogy érett és komoly gondolkodásúak, de igazából még nagyon éretlenek és gyerekesek. Egyetemre járok, naponta hallom/tapasztalom.
#7: Köszönöm a választ! A lánynak eddig 2 kapcsolta volt, mind a 2 volt párja 8 évvel volt idősebb nála. Ez a lány a konkrét ellenpélda arra, amit Te leírtál, hogy a mai 20 éves lányok azt hiszik, hogy érettebbek és komoly gondolkodásúak. Ő 16 éves kora óta magát tartja el, dolgozik, mellette iskolába jár, saját autója van és egyedül lakik egy albérletben (egyébként teljesen igazad van arról, amit írtál a mai huszon éves lányokról!). Az ő kapcsolatuk több, mint szex - a férfi részéről is. Együtt járnak szórakozni, sok időt töltenek együtt.
És igazad lehet a kapuzárási pánikkal kapcsolatban...
Gondolj bele,hogy ez a férfi hamarosan hanyatló tendenciát fog mutatni szexuális téren,míg a nő akkor fogja kívánni legjobban a szexet.
20 év az rengeteg,de amint olvashattuk vannak ellenpéldák.
Saját tapaaztalat hogy sok és nem most de később jönnek a gondok. 19 év volt köztünk az exemmel. 29 voltam ő 48 mikor megismerkedtünk majd a két gyerek után kb 55-től jöttek sorra a gondok.
Más lett a tempónk én még fiatal pörgős voltam őt aztán nem érdekelték a gyerekek se csak a nyugalom és egyre többet vágyott gyerekmentes társaságba is. Más az érdeklődés is, meg hát a 21 éves még nem élt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!