Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 20 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

21/N és 41/F közötti kapcsolatról érdekelne a véleményetek.

Nagyon szeretik egymást, bármit meg tudnak beszélni, de a férfit zavarná mások véleménye erről a nagy korkülönbségről, a másik probléma pedig az, hogy a férfi családot szeretne mostmár. Szerintetek mennyire lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?

A lány is szeretne családot, gyereket par éven belül.

A férfi vajon miből gondolja, hogy ha megismerkedik egy korabelivel, az biztosan fog majd neki gyereket szülni? Vagy, hogy működni fog a kapcsolatuk?

Ha ezek a tervei, akkor vajon miért nem hagyja ezt a kapcsolatot inkább és keresi helyette leendő gyermeke anyját?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. szept. 20. 23:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek sikerül, van akinek nem.

Előre sosem tudni ezt.

2016. szept. 21. 00:00
 2/20 Linó03 ***** válasza:
78%
Ismerősöm húga és a férje között 25 év van. Gyerek van, boldogan élnek (személyesen nem ismerem őket, csak az ismerősöm mesélte). Csak azt nem tudom, hogyan fogla magát érezni a nő abban a kb. 25 évben, mikor a férje már nem lesz mellette... Volt nekem is kapcsolatom nagy korkülönbséggel, az életemet le tudtam volna élni azzal a férfival, de ez az egy dolog azért aggasztott (végül egészen más miatt lett vége).
2016. szept. 21. 00:08
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Mi majdnem egyidősek voltunk, szinte napra, mégis meghalt a barátnőm 29 évesen, akkor?
2016. szept. 21. 00:13
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

#2: a lány is sokat gondolkozik ezen, de szerinte olyan harmonikus a kapcsolat közöttük, hogy jelen pillanatban inkább kitartana mellette, mert szerinte minden akadályt ki tudnak küszöbölni

2016. szept. 21. 00:14
 5/20 A kérdező kommentje:
#3: ez nagyon szomorú! Részvétem! :(
2016. szept. 21. 00:15
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Nem akarok negatív lenni, de 20 éves az sok és saját tapasztalaból mondom.

Egy idő után kifog jönni a korkülönbség, de aztán ki tudja.

Szerintem max 10 év az ideális korkülönbség.

2016. szept. 21. 00:22
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

Általában sok. Persze, mindenki tud pár példát mondani, de nagy átlagban az ilyen kapcsolatoknak nem túl jó a végkimenetele.

Ennél a példánál konkrétan jó pár problémás dolog felmerül.

Egyrészt, ha a férfi már családot szeretne, akkor a nő lehet, hogy túl fiatal. A férfi már nyugodt életet akar, a nő lehet, hogy még utazna, fesztiválozna, hasonlók.

Az is lehet, hogy a férfi csak a kapuzárási pánik miatt akar gyereket és lecsap, akire tud. Jó pár ilyen házasságot/kapcsolatot láttam, mindig szomorú vége volt.

Az is lehet, hogy a férfi igazából nem is akar annyira gyereket, csak ilyen szöveggel komolyabb szándékúnak tűnik és a szexre hajt.

Alapvetően viszont szerintem a gondolkodásbeli különbség a probléma. Valamiért a 20 körüli lányok szeretik hangoztatni, hogy érett és komoly gondolkodásúak, de igazából még nagyon éretlenek és gyerekesek. Egyetemre járok, naponta hallom/tapasztalom.

2016. szept. 21. 00:54
 8/20 A kérdező kommentje:

#7: Köszönöm a választ! A lánynak eddig 2 kapcsolta volt, mind a 2 volt párja 8 évvel volt idősebb nála. Ez a lány a konkrét ellenpélda arra, amit Te leírtál, hogy a mai 20 éves lányok azt hiszik, hogy érettebbek és komoly gondolkodásúak. Ő 16 éves kora óta magát tartja el, dolgozik, mellette iskolába jár, saját autója van és egyedül lakik egy albérletben (egyébként teljesen igazad van arról, amit írtál a mai huszon éves lányokról!). Az ő kapcsolatuk több, mint szex - a férfi részéről is. Együtt járnak szórakozni, sok időt töltenek együtt.

És igazad lehet a kapuzárási pánikkal kapcsolatban...

2016. szept. 21. 01:11
 9/20 anonim ***** válasza:
35%

Gondolj bele,hogy ez a férfi hamarosan hanyatló tendenciát fog mutatni szexuális téren,míg a nő akkor fogja kívánni legjobban a szexet.

20 év az rengeteg,de amint olvashattuk vannak ellenpéldák.

2016. szept. 21. 01:17
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Saját tapaaztalat hogy sok és nem most de később jönnek a gondok. 19 év volt köztünk az exemmel. 29 voltam ő 48 mikor megismerkedtünk majd a két gyerek után kb 55-től jöttek sorra a gondok.

Más lett a tempónk én még fiatal pörgős voltam őt aztán nem érdekelték a gyerekek se csak a nyugalom és egyre többet vágyott gyerekmentes társaságba is. Más az érdeklődés is, meg hát a 21 éves még nem élt.....

2016. szept. 21. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!