Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség?
21/N és 41/F közötti kapcsolatról érdekelne a véleményetek.
Nagyon szeretik egymást, bármit meg tudnak beszélni, de a férfit zavarná mások véleménye erről a nagy korkülönbségről, a másik probléma pedig az, hogy a férfi családot szeretne mostmár. Szerintetek mennyire lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?
A lány is szeretne családot, gyereket par éven belül.
A férfi vajon miből gondolja, hogy ha megismerkedik egy korabelivel, az biztosan fog majd neki gyereket szülni? Vagy, hogy működni fog a kapcsolatuk?
Ha ezek a tervei, akkor vajon miért nem hagyja ezt a kapcsolatot inkább és keresi helyette leendő gyermeke anyját?
Köszönöm a válaszokat előre is!
"Csak azt nem tudom, hogyan fogla magát érezni a nő abban a kb. 25 évben, mikor a férje már nem lesz mellette"
De utálom az ilyen hozzászólásokat! Remélem te hamarabb lerobbansz egészségileg mint a párod, és majd jól otthagy mert te is ugyanúgy tennél fordított helyzetben! Agyhalott!
"Gondolj bele,hogy ez a férfi hamarosan hanyatló tendenciát fog mutatni szexuális téren,míg a nő akkor fogja kívánni legjobban a szexet. "
Itt a másik kretén. Anyámék 65 év felett is szexelnek. A tieid gondolom nem. Bár akkor sem kellett volna mikor téged összehoztak!
11-es f..zkalap!
Gratulálok a 65 éves,aktív szüleidnek,hogy ilyen illedelmes,értelmes gyereket csináltak kis szék helyett!
Érted a kérdés lényegét?
Tudod mi az a tesztoszteron,stb?
9-es(F45)
Éltem én ilyenben bő 10+ évet, nem a kor miatta lett vége.
#13, te mérges ember, ha már 45 évesen a tesztoszteron miatt kell aggódnod, az baj.
Nem tudom, de lehet, hogy van rá segítség, az én (eddig) legkisebb gyerekem 49 éves koromban született.
15!
Köztudott,hogy 40 éves kor után csökken a férfiak tesztoszteron szintje.
Örülök ha te még nem érzékeled.Nemzeni még én is tudnék valószínűleg.
Annyi a különbség a korábbi évekhez képest,hogy napi 24óra helyett már csak 20-at gondolok a szexre.És ez elég aggasztó!:)
Persze,hogy mérges lettem.
Rosszul viselem ha lehülyéznek.
Amíg én megadom a tiszteletet másoknak,addig elvárom,hogy más is megadja!
A bunkó,nagy képű stílust amúgy sem kedvelem.
9,13
Valaki itt arról győzködte a népet a nyáron, hogy 30 felett már persze, hogy nem megy minden nap!
csórikám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!