Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem költözik el?
Párommal 2 éve vagyunk együtt és 2 hónap után össze is költöztünk hozzám.Nem éppen felhőtlen a kapcsolatunk már az elejétől.Rengeteg megaláztatást,sértést,agressziót kaptam tőle,de voltak jó pillanatai is mikor éreztem,h szeret(ezért is tartottam ki mellette)Az utóbbi hónapokban semmi nem volt már köztünk,próbálkoztam,de lerázott...Mindenért kapok.pl miért pakoltam el a dolgokat amit vett,mért nem pakol el semmittevés (????) Nem takarítok,ha csilivili minden akkor se takarítottam.Ha elmegy itthonról nem köszönön,ha megjön akkor se.Miden létező dologba beleköt,márha ha hozzám szól(leginkább nem beszélünk).
Ha ennyire nem jó velem és mindenben a hibát keresi miért nem hagy el???Tudna hova menni,elég jól keres.Ha veszekszünk és rá kérdezek akkor csak annyit mond,ha ő sem tudja...
Ui.Hogy én miért vagyok vele és nem rakom ki?
Szimplán megszoktam,h ilyen velem,kezdetben nagyon megviselt havi szinten pánikrohamok(pár éve nagy trauma ért és azóta vannak pánikrohamaim) a viselkedésétől.Tudom,h rossz nem működik,de egyszerűen elfogadható,beletörődtem és nem tudom magam kirángatni ebből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!