Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen lehet egy erőszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egy erőszakos veszekedős nővel együtt élni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted milyen lehet? Azt fogjuk irni szép es jó?
2017. jan. 24. 20:35
 2/8 A legrosszabb ***** válasza:
39%
45 éves korodra el fog vinni az "idegrák". :D Szóval ne akard leépíteni az idegrendszeredet egy idegroncs hulladék miatt.
2017. jan. 24. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha még nem próbáltad, nem maradtál le semmiről.

30/f (2 sárkány)

2017. jan. 24. 20:39
 4/8 llorTllorT ***** válasza:
próbáld ki
2017. jan. 24. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Vajon milyen lehet Einstein?
2017. jan. 24. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Na én ezt nem fogom megtudni, mivel egy ideális (süketnéma) nőt fogok elvenni. ;)
2017. jan. 24. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Ultra bombazo alaku babaarcu es tokeletesen melyt.rkozik,semmi se tabu neki az agyban.

En inkabb ugy fogalmaznek,h ambiciozus,kiall magaert, meresz,bevallalos,szenvedelyes.

De nezopontbkerdese. Az ilyen no a papucs pasik vagyalma.

Igy szuletnek a jo no szurke eger pasival parok egy resze.

N

2017. jan. 24. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyám ilyen

Apám pár év után megbánta, hogy vele maradt, de jött a gyerek, úgyhogy elvette, mert akkoriban így volt illendő. Aztán nem vált el tőle még hosszú évekig, hogy része legyen a gyereki mindennapjaiban, lássa őket felnőni. Csak a gyereke miatt maradt vele, közben szenvedett és boldogtalan volt. Egész nap dolgozott, megvédeni sem tudott minket anyánk haragjától, aki naponta ütött-vert minket. Amennyire tudott, megvédett. Aztán, amikor én 18 lettem, elváltak. Nem konkrétan erre az időpontra várt, csak addigra telt be véglegesen a pohár. Azóta mintha újjászületett volna. Ennek már 10 éve. Teljesen más ember lett belőle, rá sem ismerni. Előnyére változott abszolút.

Első sorból voltam kénytelen végignézni egy ilyen életet, hidd el, pokoli, és ha teheted, kerüld el, mert ha az elején ilyen, később csak rosszabb lesz!

2017. jan. 25. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!