Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltél már együtt veszekedős párral? Mesélj.
Együttélni ugyan nem, de ismerek ilyet és egy időbe sokat voltam náluk.
Facebookon repkedtek a szívecskék, meg a becézések, de esténként egymás anyját szidták-szó szerint, az üvöltözésről meg a "takarodj" és ehhez hasonló kedves szavakról nem is beszélve..
Másnap reggel úgy tesznek, mintha minden rendben lenne.
Bulikban is állandóan megy a veszekedés, féltékenykedés, jelenetrendezés.
A mai napig együtt vannak, két huszonéves fiatal..
Én nem tudnék ilyen kapcsolatban együtt élni/lenni senkivel, alapból nem szeretem a csúnyabeszédet és nem is beszélek csúnyán, a kiabálásról már nem is beszélve, de azt szoktam mondani, hogy ha nekik így jó, akkor egészségükre..
23N
Én ugyan nem laktam velük de van egy barátnőm (és a mostmár férje) aki rettentő lobbanékony. Millió egy veszekedésüket láttam-hallottam. Csodálom,hogy néha nem fojtották egymást egy kanál vízbe. De együtt vannak már évek óta. Barátnőm nagyon rendes, de ha felhúzza magát a férjén ott kő kövön nem marad.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!