Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért híznak meg a lányok párkapcsolatban?
Én inkább pasikon látom, egész kevés van, akin nem figyel sörhas idővel.
Amúgy egy szelet sütitől nem leszel kövér :D Mi hétvégente benyomunk egy kiló gumicukrot kettesben a barátommal (rendszeresen), és mégse hízunk :D Le kell mozogni, plusz többségben egészségesen kell kajálni, ennyi. Egy kis nasi belefér, nem attól a szelet sütitől fogsz gurulni.
Én azért szedtem fel pár kilót, mert a párom imád jókat enni, és nyilván, ha finomat főzök neki, vagy elmegyünk valahova, akkor nem csak ülök és nézem... :) Oké, a kajálásaink általában úgy néznek ki, hogy megeszem a felét-harmadát, amíg ő belapátolja a sajátját, és utána neki adom a maradékot :D, de így is jóval többet eszek, mint előtte egyedülállóként. Főleg mióta együtt élünk, mert páromnak minden nap fontos a főtt kaja, annyi pénzünk meg nincsen, hogy kétfelé főzzek-vásároljak, meg kidobás is lenne.
Mondjuk két év alatt neki is szép nagy pocakja lett. :) Most megbeszéltük, hogy úszni járunk, ő futni is el akar kezdeni, de utóbbin még a haverjai is röhögnek, főleg, hogy legutóbb a hasonló döntés után eszébe jutott, hogy megenne egy jó sajtburgert... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!