Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan híznak meg egy jól működő párkapcsolatban?

Nem mindenhol.
Eddig egyik exem sem hízott meg soha.
Mindegyiknek fontos volt saját számára is, hogy jól nézzen ki.

30 éves kor környékén a nők többsége általában amúgy is elkezd hízni, ha nem figyel oda. Ráadásul ha magatoknak főztök a saját ízlésetek szerint, többet is esztek.
Az egészségetek szempontjából ha nem áll meg a hízás, nem árt majd áttérni egy egészségesebb étrendre együtt, mert azért jelentős súlyfelesleg már kényelmetlen lehet, meg nem is túl egészséges.

Nem tapasztaltam még ilyet saját részről. Inkább olyat, hogy az elején, mikor nagyon akarok tetszeni, leadok pár kilót. Vagy ha probléma van a kapcsolattal, akkor pár kiló mínusszal újra felkelteni az érdeklődését hátha. :) Ezen kívül megy a versenysúly. Bár még nem volt olyan kapcsolatom, ami igazán jól működött volna... szóval nemtom...
23l

Én így voltam, 16 évesen jöttem össze a barátommal, akkor voltam 55 kg (176 cm-hez), aztán 20 éves voltam, mikor szakítottam, akkoriban 62-63 voltam, és amint vége lett a kapcsolatnak, max 1 hónapon belül már újra 55 voltam, pedig nem kezdtem fogyózni, se sportolni, semmi, ... érdekes. :D (és lelkileg se volt trauma..)
Az elmúlt egy évben viszont már figyelek erre, normálisan étkezek meg sportolok is rendszeresen. Szóval az új kapcsolatom nem foghat ki rajtam! :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!