Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek párkapcsolatban élőkből, vagy egyedülállókból van több? Valamelyik változott az idő folyamán, és ha igen, akkor miért?
Szerintem párkapcsolatban élőkből.
Manapság már a 10 évesnek is van pasija...
Eddig úgy gondoltam, hogy a párkapcsolatban élők, de az utóbbi egy hétben elbizonytalanodtam.
Én legalábbis nyilván a saját ismerősi körömből tudok meríteni adatokat. Nos, az utóbbi időben egyre több kapcsolat ért véget a baráti, ismerősi körben (az enyém is). :/
Attól függ melyik nemre vagy kíváncsi.Ha fiúkra akkor egyértelműen egyedülállókból nagyságrendekkel több van.Ha lányokra akkor pedig egyértelműen párkapcsolatban élőkből nagyságrendekkel több van.
Összességében pedig ez kiegyenlíti egymást,ha lehet ezt mondani,tehát a konklúzió belőle az,hogy a csajoknak nagyon jó az élete ilyen szempontból általában,és a srácoknak pedig nagyon rossz ilyen szempontból általában. :)
Szerintem egyedülállóból több van.
De ez relatív...van amikor azt érzem, én vagyok egyedül az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!