Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért híznak meg a lányok párkapcsolatban?
Én a volt férjem mellett sokat híztam, nem volt jó a szexuális életünk de szerettük egymást. Amúgy is hízékony alkat vagyok, így nem volt nagy cucc, nem szoktam zabálni, de a boldogsághormon csokika naponta bement....
A válás után 10 kiló ment le rólam mindenféle fogyókúra nélkül, egyszerűen csak a válás tényétől. Megint jól éreztem magam. aztán elkövettem azt a hibát hogy belementem egy szex kapcsolatba, pótolván ami kimaradt. Egy darabig minden jó volt, aztán megint elkezdtem hízni. Igen, megint érzelmileg jött a váltás: beleszerettem a szexpartnerembe. Szakítottam vele, utána micsoda véletlen: kilók szinte maguktól le.
Most jól vagyok, edzem, ésszerűen eszem, csinos vagyok. De nem vagyok kapcsolatban és előre azon filózok, sikerül-e most olyan férfit találni aki elfogad nőként és aki mellett boldog vagyok, és aki ráadásul komolyra tervez velem. Ha megint leértékelem magam egy kapcsolatban, akkor megint hízni fogok.
Szóval van aki ilyen érzelmi hízó. De gondolom neked nincs ilyen bajod, önbizalom az egekben stb. Nos, nem mindenki ilyen.
olyan vicces, ahogy néhányan megsértődtök egy szimpla kérdésen. :D
akinek nem inge nem veszi magára, akinek pedig inge az először fogyjon bele :P
Megkérdezik hogy miért híznak a lányok, erre válasz: a pasik is híznak. :D
NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!
Ezért:
Hát azt nem tudom,hogy a lányok meghíznak-e...párkapcsolatban -én és még sok ilyet ismerek asszonyként nem!
Na és nem másért',csak magam miatt -mert utálnák egy okádék petyhüdt testben élni...így orvoshoz sem kell járnom és sírnisem kell,hogy fiatalabbra cseréltek...
A pasikra viszont rá ugrott plusz 10kg,-lustábbak -ez van.
Hát én ezt így nem jelentettem volna ki a helyedbe, mert ellenpélda is van bőven.. :)
Ráadásul nálunk is úgy van, hogy 5 éve vagyunk kapcsolatban, én egy dekát nem híztam, ő meg felszedett egy jó 15 kg-t.
Mondjuk nálam teljesen mindegy, hogy szingli avgyok-e vagy kapcsolatban, mert rohadtul zavarna, ha 3 kg-t is felszednék akár.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!