Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy anya hogy öltözködjön és mien külseje legyen?
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 15:06
11/20 anonim válasza:
Úgy, ahogy ő jól érzi magát. Attól hogy anya, még ugyanúgy nő.
12/20 anonim válasza:
Ahogy kedve van és jól érzi magát. Van anyuka ismerősöm, kamasz gyerekei vnnak már és olyan alakja van hogy sok tizen-huszonéves megirigyelhetné. Dolgozik ls érte keményen. Neki bármi jól áll. De ebben a korban már van annyi ízlés benne hogy nem öltözik cicababának, de nagyon dögös, ha úgy akar kinézni.
14/20 A kérdező kommentje:
23 éves. És ha lazán szeret? Mert utálja a magas sarkút. Meg rövid szoknyát.kivágott felsőket
2016. dec. 28. 15:32
15/20 anonim válasza:
23 évesen pont úgy mint egy 23 éves öltözne ha nem volna még gyereke. Legyen csinos nőies és büszke arra hogy már feleség és anya.
16/20 anonim válasza:
1. szerinted lazán nem lehet csinosan felöltözni?
2. számodra csak a magassarkú és a miniszoknya kivágott felsővel jelenti a csinosságot?
3. többen is leírták, amiben JÓL ÉRZED MAGAD!!
Nem értem, hogy ezen mit nem értesz!
A lényeg, hogy ne legyél egy elhanyagolt elhízott személy! Ilyen egyszerű az egész!
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi.nem vagyok. Tornázok. ;)
2016. dec. 28. 15:44
19/20 A kérdező kommentje:
Te meg aludj. Szlovák vagyok te majom
2016. dec. 28. 18:02
20/20 anonim válasza:
Miért kéne egy 22 éves anyának magassarkúban járni, ah nem szeret (vagy bárki másnak)
Nincs az "anyákra" vonatkozó öltözködési elvárás.
Ha megözvegyül, akkor járjon feketében egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!