Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek egy anya hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy anya hogy öltözködjön és mien külseje legyen?

Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 15:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
7%
Dögösen! Nézzen ki úgy mint egy szexi MILF.
2016. dec. 28. 15:06
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy szeretne.
2016. dec. 28. 15:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Hány éves ez az anya? 17 éves, vagy 45 éves?
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Korának, testalkatának megfelelően, igényesen.
 5/20 anonim ***** válasza:
15%

Adjon magára! Hisz, ő nemcsak egy anya, hanem a párjának FELESÉGE, a NŐJE! Tehát, ha elhagyja magát, akkor a párja se fogja nőként kezelni, csak anyaként. És egy anyával ki akarna szexelni?

És ezt nőként írom! Ha akarja az ember, szülés után simán le lehet adni a kilókat idővel. Nem kellenek az üres kifogások, hogy de ott a gyerek, nincs időm..stb. Arra van időd, amire szánsz!

Legyen a nő szülés után is csinos, adjon magára, és ne hanyagolja el a külsejét, értem itt, hogy ne szedjen fel 10 vagy több kg felesleget!

2016. dec. 28. 15:10
 6/20 anonim ***** válasza:

Egy anya lehet kb. 20-70 évesig.

Azt vegyen fel ami illik hozzá és az alkalomhoz,ne akarjon a koránál jóval fiatalabbnak, se jóval öregebbnek látszani.

A külsejét -alkatát- pedig nem maga választja meg,az valamennyire adott, de ha igen, akkor legyen asszonyosan domború, karcsú, húzza ki magát és járjon emelt fővel.

7/20 anonim ***** válasza:
93%

Két gyerekem van, de nem értem a kérdést...

Most akkor nekem azt kéne szem előtt tartani öltözködésnél, hogy anya vagyok?! Ne bazz...!!!

Képzeld, attól, hogy szültem és van gyerekem, és nekik az anyjuk vagyok utolsó csepp véremig, nem CSAK anya vagyok. Pont olyan nő vagyok, mint bárki más, és nem azt akarom hirdetni még a ruhámmal is, hogy nem áll másból az életem!

Munkahelyen üzleti megjelenés, sportoláshoz kényelmes, strandon bikini, színházba a kis fekete klasszikus ruha, buliba valami csajos és feltűnő, a páromnak meg valami nagyon szexis, téli éjszakákon pedig kezeslábas pizsama.

Képzeld, nincs olyan, a ruházati boltban, hogy anyarészleg...

8/20 anonim ***** válasza:
Mint sarka kata
 9/20 anonim ***** válasza:

Így:

[link]

2016. dec. 28. 15:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra mindegy milyen külseje van,főleg ha már ezt a szót sem tudja rendesen leírni,hogy "mien".....
2016. dec. 28. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!