Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élés anyóssal. Ki mit tenne a helyemben?
Na az a helyzet, hogy a párommal és a 2 hónapos babánkkal ide költöztünk anyóshoz (muszáj volt)
Már az elején se tetszett ez a dolog, persze az anyóssal jó a kapcsolatom de pont ezért féltem hogy nehogy emiatt megromoljon. Amióta itt lakunk egyáltalán nem érzem otthon magam...a párom szóvá is tette hogy semmi "háziasszony" sincs bennem. De nem tehetek róla. 1 hónapja lakunk itt de nem főztem még, pedig szeretek főzni mikor külön laktunk akkor is sokat főztem vezettem a háztartást de itt nem tudok érvényesülni. Az anyósom megcsinál ha meg elmosogatok akkor meg finoman de szóvá teszi hogy ő pl allergiás ha más mossa az edényeit...
Biztos nem mondana nemet arra hogy főzök de mindig kint ül a konyhába mert szokott kötni és engem feszélyezne az hogy nézi mit csinálok. Meg sokszor a gyerekkel kapcsolatban is mondja mit hogyan csináljak ami kicsit idegesit hisz eddig is megoldottam a tanácsai nélkül. Nem rosszindulatu tudom csak segíteni akar de én ezeket már nem bírom. Elköltözni egyenlőre meg semmi esélyünk nincs...mit kéne tennem?
Miért volt MUSZÁJ? Mert nyüstölte a párodat?! És, akkor mi van, a kedvesed szépen megmondja, hogy köszi, anya, de nem jövünk ide, mert nem jó.
Egészséges ember nem költözik össze az anyóssal, szülőkkel, mert abból folytonos konfliktusforrás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!