Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vagy hűséges párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy hűséges párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Hűség. Egy olyan szó, amivel sokan csak dobálóznak, de azt sem tudják miért kell annak lenni. Neked mit jelent hűségesnek maradni? Társadalmi elvárást? Elvárást a párodtól? A szüleidtől, családodtól? Félsz, hogy elítélnek, ha nem vagy az? Vagy egyszerűen magadban érzed azt, hogy hűséges szeretnél lenni több évtizeden keresztül?

Volt már olyan, hogy hűséget fogadtál, és megszegted? Mit éreztél, mire jöttél rá?

Miért kell hűségesnek lenni? Esetleg azért vagy hűséges, mert különben félsz nem találnál normális monogám párkapcsolatot?

Neked az érzelmi megcsalás vagy fizikai megcsalás a rosszabb?

Néhány kérdés ami eszembe jutott.

2016. dec. 19. 13:44
1 2 3
 21/23 Noblesse Oblige ***** válasza:

A hűség egyfajta zálog. A kiérdemelt bizalom záloga. Az, hogy semmit nem teszünk a másik háta és tudta nélkül. Így működik egy kapcsolat. Tehát azért nem csalom meg a párom, mert az az elárulása lenne. A közöttünk lévő erős kötelék, a bizalom sérülése, megszegése, és ezáltal a kapcsolatunk tönkretétele.

Nem szigorú értelemben, de volt kérdés közöttünk többek között az, hogy másokhoz vonzalmunkat, hogyan kezeljük. Esetleg nyissuk-e ki a kapcsolatunkat?

Nos a harmadik bevonása a kapcsolatban, az egyenlőre nem tartjuk jó ötletnek (ugye ez mindkettőnk tudtával és beleegyezésével történne, tehát nem minősül megcsalásnak, de úgy érzem ide tartozik), mert sok a kérdőjeles elem. Ki, hogy viszonyulna egymáshoz, és nem vagyunk biztosak abban, hogy nem okozna ez később gondot, vagy sérülne közöttünk valami. Sok a változó, és nem tudjuk még ezt érzelmileg kezelni.

Amikor pedig vonzódunk mások irányába, azt mi természetes dolognak éljük meg. És mindig együtt döntjük el, hogy elengedjük a másikat, vagy együtt folytatjuk. De közöttünk olyan jól működik az őszinte kommunikáció, hogy eddig mindig egymást választottuk, mert érezzük, hogy ez egy nagyon ritka dolog. És ezt nem akarom elveszteni. Szerelmes lehetek, fel is lángolhatok, de abban biztos vagyok, hogy ilyen mély őszinte kapcsolatot nem tudnék kialakítani akárkivel... még egy másik szerelemmel sem.

2017. febr. 15. 12:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Azert vsgxok huseges mert nem aksrok mast. Se lelkileg sevtestileg. O a tokeletes nekem. Ha massal jarnek es dugni akarok massal azt elmondom es elhagyom. Aztan dugok massal.
2017. febr. 15. 13:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok hűséges, mert így döntöttem. Nincs olyan körülmény, ami után úgy érezném, hogy fel vagyok hatalmazva arra, hogy ennyire megbántsak valakit. Attól még, hogy nem fizikailag rúgsz bele valakibe, ez ugyanolyan fájdalmat okoz. A testi erőszakot pedig elítélik, akkor a lelkit miért nem...?
2017. febr. 15. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!