Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak nektek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek az ilyen együtt töltött nap a barátnőtökkel tetszene?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőd elvinne éjszaka egy tóhoz. És ott szeretne veled beszélgetni, kaját vinnétek és egy pokrócon ücsörögnétek, néznétek a holdat, a tavat. Aztán egy ajándékot adna neked. Egy "listát" amiben pontokba foglalta, hogy mik azok a tulajdonságok amiket szeret benned és utána átölelne szorosan aztán megcsókolna.

Ez tetszene? Vagy valami több kéne ahoz, hogy jól érezd magad a pároddal?

Az ajándék ötlet nem lenne rossz? Mivel lehetne még feldobni egy ilyen romantikus estét?

Csak ötleteket gyűjtök. Nincsen barátom és nem is mostanában lesz szerintem:)

2016. dec. 18. 20:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Oké akkor lista nem lenne soha:)
2016. dec. 18. 21:28
 22/27 anonim ***** válasza:
65%
Aranyos, hogy ilyenekről fantáziálsz.
2016. dec. 18. 21:30
 23/27 Kenzo Tenma ***** válasza:
54%
Szerintem jó, nekem tetszene.
2016. dec. 18. 21:39
 24/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, én egyszer írtam egy kis listát 10 dologról, amit szeretek benne, igaz csak messengeren és spontán, szmájlikkal, de baromira örült neki.:DD Annyira, hogy gyorsan írt egyet rólam is. Mondjuk romantikus típus, tehát tudtam, hogy tetszeni fog neki.

De abban igazuk van, hogy szex nélkül nem az igazi:D

Viszont arra gondolj, hogy nyáron, főleg egy tó mellett baromi sok szúnyog van :D

2016. dec. 18. 23:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Ehhez ismerned kell a pasit. Az én barátom pl romantikus típus, most karácsonyra ajándékba egy adventi naptárat kapott, minden napnál van egy szem a kedvenc cukorkájából, meg egy cetli egy dologgal, amit szeretek benne. Vannak "nyálas" dolgok ezeken, meg viccesek, meg a szexuális életünkkel kapcsolatosak, stb. Nagyon örült neki, de én tudtam, hogy neki ez jól fog esni. Van pasi, akiről tudom, hogy a világból is ki lehetne kergetni hasonlóval. Szóval ez személyfüggő.

A tópart éjjel jó dolog, nyáron a Balatonnál voltak ilyesmi élményeink, szerintem az olyasmi kb mindenkinek bejön.

2016. dec. 19. 11:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Ne feledkezz meg a szúnyogriasztóról se... Azért azok tönkre tennék hidd el :D
2016. dec. 19. 12:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Atyaég, most olvastam a Harry Potterben, hogy elmentek éjszaka egy tóhoz, aztán majdnem meghaltak. Szóval ilyen asszociációval jól megijedtem.

Nos, ettől függetlenül én az ilyesmihez nem érzem magam elég romantikusnak. Egy spontán jó beszélgetést többre értékelnék, mint egy pontokba foglalt listát. A piknik maga jó ötlet, csak lista nélkül. Valami zenét is vinnék vagy hangszert. És legyen garantálva, hogy senki nem zavar bennünket.

2016. dec. 19. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!