Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (25 év körüliek), ha 3 éve együtt vagytok a barátnőtökkel akkor is lazán beizgultok rá és folyton szexet akartok?
Figyelt kérdés
Csökken, hogy folyton akarnátok?
A párotok egy 49-50 kg-s lány és vele laktok.
Lányok tapasztalat??
2015. okt. 3. 06:04
1/3 anonim válasza:
Hormon, meg egészségfüggő az egész dolog, persze a környezet is számít.
Na meg, mennyi tányérdobálás volt azóta, ez is jócskán visszavesz az energiából. :)
F/26
2/3 anonim válasza:
Én nem fiú vagyok, de 25 év körüli, és a másik oldalról tudok nyilatkozni: mi 9 éve nyomjuk együtt, én 27 vagyok, ő 29. Már van két gyerekünk, a testem alaposan megváltozott (nyilván nem előnyére), de ha rajta múlna, akár mindennap együtt lennénk. Szóval...folyton akarja, a vágy nem csökken:)
3/3 anonim válasza:
Sosem akartam "folyton" szexet. Volt olyan, hogy 25 évesen minden nap szexeltünk, de az inkább csak unalomból volt. Kétnaponta egy szex volt ami még tartósan izgalmas is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!