Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek az ilyen együtt töltött nap a barátnőtökkel tetszene?
Ha a barátnőd elvinne éjszaka egy tóhoz. És ott szeretne veled beszélgetni, kaját vinnétek és egy pokrócon ücsörögnétek, néznétek a holdat, a tavat. Aztán egy ajándékot adna neked. Egy "listát" amiben pontokba foglalta, hogy mik azok a tulajdonságok amiket szeret benned és utána átölelne szorosan aztán megcsókolna.
Ez tetszene? Vagy valami több kéne ahoz, hogy jól érezd magad a pároddal?
Az ajándék ötlet nem lenne rossz? Mivel lehetne még feldobni egy ilyen romantikus estét?
Csak ötleteket gyűjtök. Nincsen barátom és nem is mostanában lesz szerintem:)
NEM TÉLEN lenne:)
Nem szeretném ha megfagyna a (nem létező ) barátom... meg még én is:)
Nekem tetszene, mivel szeretem a romantikát. :) Az a tó lehetne mondjuk a Balaton, valamelyik kisebb település strandja. Éjszaka nagyon szép, mikor csillagos az ég, és ki van világítva a másik part. De hogy teljes legyen az élmény, hozhatna lángost is. :D
A lista szerintem kicsit sok, jobban örülnék, ha elmondaná a saját szavaival inkább, amit épp akkor érez.
Utána jöhetne egy közös csobbanás, és ki tudja, mit hozna még az este.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!