Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak nektek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek az ilyen együtt töltött nap a barátnőtökkel tetszene?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőd elvinne éjszaka egy tóhoz. És ott szeretne veled beszélgetni, kaját vinnétek és egy pokrócon ücsörögnétek, néznétek a holdat, a tavat. Aztán egy ajándékot adna neked. Egy "listát" amiben pontokba foglalta, hogy mik azok a tulajdonságok amiket szeret benned és utána átölelne szorosan aztán megcsókolna.

Ez tetszene? Vagy valami több kéne ahoz, hogy jól érezd magad a pároddal?

Az ajándék ötlet nem lenne rossz? Mivel lehetne még feldobni egy ilyen romantikus estét?

Csak ötleteket gyűjtök. Nincsen barátom és nem is mostanában lesz szerintem:)

2016. dec. 18. 20:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
Tetszene addig a 2-3 percig, míg szarrá nem fagyok.
2016. dec. 18. 21:03
 12/27 A kérdező kommentje:
A szex ne legyen szerintem megtervezett. Meg ahoz 2 ember kell és az akkor dőlne el, hogy mi lenne a folytatás. Ezért nem írtam a szexről.
2016. dec. 18. 21:04
 13/27 A legrosszabb ***** válasza:
63%
Nem.
2016. dec. 18. 21:04
 14/27 A kérdező kommentje:

NEM TÉLEN lenne:)

Nem szeretném ha megfagyna a (nem létező ) barátom... meg még én is:)

2016. dec. 18. 21:06
 15/27 Szergej55 ***** válasza:
45%
Pálinka lenne azért?
2016. dec. 18. 21:11
 16/27 A kérdező kommentje:
málnaszörp, bor, sör, vodka, gyümölcslé, tej, kávé, tea stb Minden lenne...
2016. dec. 18. 21:14
 17/27 Szergej55 ***** válasza:
50%
Akkor zsír.
2016. dec. 18. 21:15
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem bármilyen nap,amit a barátnőmmel tölthetek,tetszene.. mondjuk nekem már az is tetszene,ha lenne barátnőm :/ #FA
2016. dec. 18. 21:16
 19/27 A kérdező kommentje:
Akkor jó:)
2016. dec. 18. 21:17
 20/27 anonim ***** válasza:
67%

Nekem tetszene, mivel szeretem a romantikát. :) Az a tó lehetne mondjuk a Balaton, valamelyik kisebb település strandja. Éjszaka nagyon szép, mikor csillagos az ég, és ki van világítva a másik part. De hogy teljes legyen az élmény, hozhatna lángost is. :D

A lista szerintem kicsit sok, jobban örülnék, ha elmondaná a saját szavaival inkább, amit épp akkor érez.

Utána jöhetne egy közös csobbanás, és ki tudja, mit hozna még az este.

30F

2016. dec. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!