Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mégis mi értelme van a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi értelme van a párkapcsolatoknak manapság?

Figyelt kérdés
Ha valakivel összejössz,akkor az utána szabadságra vágyik,térre,saját időre,hogy magával tudjon foglalkozni,saját programokat tudjon szervezni,haverokkal,barátokkal,barátnőkkel tudjon lenni,bulizni járni stb. Akkor mégis mire jó,vagy mire kell az a bizonyos párkapcsolat?
2016. dec. 18. 11:10
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Sajnos vége lett ennek a kapcsolatnak amúgy,csak a gáz az,hogy még ezen hibájával együtt is valami miatt nagyon szeretem és ezt nem tudom megmagyarázni,hogy miért is van ez az érzés bennem.
2016. dec. 18. 12:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Most biztos nehéz de az ilyen kapcsolatot ne sajnáld mert csak elveszi a lehetőséget egy olyan kapcsolattól amiben téged is megbecsül a partnered.
2016. dec. 18. 12:11
 23/29 A kérdező kommentje:
Igen tudom,csak tudod bár ilyen egyszerű lenne. Valami miatt számomra Ő testesítette meg a Nőt. Volt már az életemben jópár kapcsolatom,de ez valami miatt mégis más volt. Tele élettel,energiákkal,izgalommal,meg úgy mindennel. Nehezen engedem el ezeket az érzéseket. Innen a távolból is csak szeretetet érzek Iránta.
2016. dec. 18. 12:12
 24/29 anonim ***** válasza:
59%
Lehet hogy valamifele kompromisszumot kellett volna kotnotok.
2016. dec. 18. 12:53
 25/29 A kérdező kommentje:
Igen,ebben biztos vagyok és ha nem lettek volna belső lelki sérüléseink,akkor tuti kötöttünk is volna.
2016. dec. 18. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy valaki nem olyan mint te még nem hibás. Amikor 2 hétig dolgozik, akkor gondolom nem nagyon tud kiakapcsolódni, találkozni a barátokkal, családdal stb... Ilyen alapon rád is mondhatnánk, hogy kapcsolatfüggő vagy. Hisz te magad mondtad, hogy minden percet vele töltenél. Ez nagyon nem normális. Egy egészséges embernek egy párkapcsolat csak plusz öröm, de egyedül is megáll a lábán érzelmileg.
2016. dec. 18. 15:53
 27/29 A kérdező kommentje:
Naja. Biztosan velem volt a baj. Nem baj,most már olyan szabad,mint a madár. De tudod nincsen rózsa tövis nélkül!!! Mindenben nem lehet jó egy ember!!! Arra azért tökéletes voltam,hogy abban a két hétben,amikor nem volt otthon mindent megcsináljak még a fia helyett is sé amikor hazajött egy rendezett házba jött haza,nem úgy,mint most és amikor itthon volt is mindenben segítettem. Na arra legalább azért tök jó voltam.
2016. dec. 18. 15:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Ma 15:53

Az a nem normális ha valakinek a párkapcsolat csak plusz öröm. A párkapcsolat a legfontosabb kapcsolat az életben, nem csak plusz. Aki így gondolkozik annak rendes párkapcsolata soha sem lesz.

2016. dec. 18. 16:36
 29/29 A kérdező kommentje:
Én is úgy vélem,hogy nem azzal van a baj,hogy valaki szabad szeretne lenni,mint a madár és bármikor azt csinálni amit csak akar. Erre írtam azt,hogy nincsen rózsa tövis nélkül. Ha már eldöntöttem,hogy párkapcsolatot akarok és egy társsal szeretném megosztani az életem,akkor ne sírjak,hogy nem minden idő csak rólam szól,meg önmagamról,hanem vegyem tudomásul,hogy szuszog még ott mellettem valaki,aki bizony nem véletlenül van ott. Ha én annyira a magányra vágyom,vagy a haverok,a buli,a csavargás a mindenem és mindez persze a párom társasága nélkül,akkor inkább nem kell párkapcsolat,vagy legalábbis nem a szó "eredeti" értelmében.
2016. dec. 18. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!