Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi értelme van a párkapcsolatoknak manapság?
Figyelt kérdés
Ha valakivel összejössz,akkor az utána szabadságra vágyik,térre,saját időre,hogy magával tudjon foglalkozni,saját programokat tudjon szervezni,haverokkal,barátokkal,barátnőkkel tudjon lenni,bulizni járni stb. Akkor mégis mire jó,vagy mire kell az a bizonyos párkapcsolat?2016. dec. 18. 11:10
11/29 anonim válasza:
Van olyan párkapcsolat ahol nem a barátok meg még nem tudom ki a legfontosabb, csak ritka. Igazad van kérdező, az amiről te írsz az az én kritériumom szerint nem párkapcsolat, ahogy szerintem az sem az amit az emberek többsége annak nevez. Az hogy hetente párszor dugnak még nem párkapcsolat. 28F
12/29 A kérdező kommentje:
Na igen,csak ugye nálunk nem csak dugás volt,hanem együtt élés. Összetettük,amink van lelkileg,érzelmileg,testileg,anyagilag,mindenhogyan,csak épp szerintem én egy voltam számára a sok közül és nem csak a mi esetünk ilyen,hanem valahogy ezt látom nagyon sok helyen,de persze nyilván nem minden esetben van ez így. Gondolom lehet olyan társat találni,aki szeretné megélni a közös pillanatokat,még ha nem is minden esetben,tiszteletben tartva a másik magánszektorát is.De ha már valaki állandóan csak a szabad idejére vágyik,akkor kérdem én,hogy mégis miért akar párkapcsolatot? Mi értelme bárkivel is lekötnie magát? Tök felesleges.
2016. dec. 18. 11:44
13/29 anonim válasza:
Aki állandóan csak a szabad idejére vágyik az nem akar párkapcsolatot, csak azt mondja, hogy akar. Nagy különbség. Még az anyagi vagy egyéb dolgok összekötése ellenére is az ilyen embernek valószínűleg az a fontos, hogy legyen egy olyan szexpartner aki mindig rendelkezésre áll. Mert ha nem így lenne akkor miért ragaszkodna a szabadsághoz? Aki szerint a párkapcsolat és a személyes szabadság kettő különböző dolog az nem párkapcsolatot akar hanem szexpartnert. A párkapcsolat maga a szabadság ha az ember megfelelő személyt választ.
14/29 anonim válasza:
Így semmi értelme, szerintem nem vársz el sokat. Itt nem veled van a gond, egy normális párkapcsolatban ilyen fel se merül. Képzeld el, hogy lesz gyereketek, akkor mennyire igényli majd a különszférát? Ugye, hogy nem jó belegondolni?
Lehet bulizni, összejárni haverokkal, de mégiscsak a párom az első.
15/29 A kérdező kommentje:
Ha egy nő csak szexkapcsolatot szeretne,akkor mégis miért ajánlja fel azt,hogy a pasi költözzön oda hozzá,aztán meg sajnálja a régi idők szingli létét? Fel nem tudom fogni. Ha az elején nem ajánlotta volna fel,hogy költözzek oda és hogy éljünk együtt,akkor no problem,de így?
2016. dec. 18. 11:54
16/29 anonim válasza:
Akkor nem csak szexkapcsolatot szeretne, hanem azt hogy amíg otthon van addig legyen ott valaki. Nem szereti a magányt stb. De ez attól még sima kihasználása a másiknak, hiszen ha nem így lenne akkor nem a haverok meg az egyéb külön programok lennének az elsők.
17/29 A kérdező kommentje:
Na igen,legyek ott mindig kéznél,amikor NEKI szüksége van rám,de nekem már nem lehet szükségem őrá. Vágom!
2016. dec. 18. 12:01
18/29 anonim válasza:
Elhidegülést érzek a történetedben. Valamiért, talán éppen a kevés minőségi együtt töltött idő miatt, hátrébb kerültél a listáján. A helyedben megpróbálnék egy hétvégét összehozni, amikor csak kettesben vagytok. Talán így visszahozhatók még a kezdeti érzelmek, vágyak az együtt létre.
19/29 A kérdező kommentje:
Hát nem én hidegültem el,gondolhatod. Én szívem szerint minden pillanatot Vele töltenék,csak Ő ezt baromira nem igényli. Én egy érzelmes tipusú pasi vagyok,Ő meg nagyon ikrek nő,szóval szabadságra,önálló térre vágyik. Sajna itt a bibi kettőnk között,csak még mindig nem értem,hogy mi a fészkes fenének kérte,hogy költözzem hozzá. Na mindegy. Game over.
2016. dec. 18. 12:07
20/29 anonim válasza:
Ma 12:05: na nehogy már még ő teperjen és legyen a hibás akit lesz@rnak magasról? Tipikus esete, hogy még az áldozat érezze magát hibásnak mert egy ragadozó személyiség kihasználja. Az ilyen párkapcsolatból ki kell lépni és nem még megalázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!