Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha attól tartok, hogy éjjel összekenem a férfi ágyát?
23:05 vagyok.
Nem kellemetlen, hidd el! Aludtak már nők mellettem, sőt némelyiküknek éppen meg volt. Ha nehezebb napjai voltak, akkor volt, hogy véres lett a lepedő, vagy a paplan... vagy épp a lábam tőlük. Az csak vér, nincs benne semmi szégyellnivaló. Egy férfi ilyenen nem akad fenn, még egyről sem hallottam, aki ezt problémaként róná fel. Túlliheged :)
Figyelj. Ha levágott lófejet nem raksz a lábamhoz, a fenét nem érdekli, hogy pettyezel, vagy haránt vérzel össze egy ágyneműt. -.-
30/f
Ne tarts tőle, egy normális ember megérti, még annak a férfinak az anyja is netalán...
Én is jártam így, kimostam, nem jött ki, ki hypoztam, ha akkor sem jött volna ki, kidobom és veszek másikat.
Az ilyen esetekben használhatnál tampont is, és vastag pizsama nadrágot és /vagy törölközőt magad alá, ha parázol. Ezeket látva a férfid, már levágja, hogy reggel lehet előbb mosnia kell rád a reggeli készítés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!