Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, ha attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha attól tartok, hogy éjjel összekenem a férfi ágyát?

Figyelt kérdés
Amikor menstruálok mindig feszült vagyok, hiszen nem tudhatom reggelre nem ázok e át. Annyira kellemetlen lenne, ha összekenném az ágyneműjét.
2016. dec. 10. 22:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

23:05 vagyok.

Nem kellemetlen, hidd el! Aludtak már nők mellettem, sőt némelyiküknek éppen meg volt. Ha nehezebb napjai voltak, akkor volt, hogy véres lett a lepedő, vagy a paplan... vagy épp a lábam tőlük. Az csak vér, nincs benne semmi szégyellnivaló. Egy férfi ilyenen nem akad fenn, még egyről sem hallottam, aki ezt problémaként róná fel. Túlliheged :)

2016. dec. 10. 23:55
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
En egy nagy furdolepedot szoktam meg magam ala teriteni biztonságban. Könnyebb levenni, kimosni, ha atvereznek...
2016. dec. 11. 00:16
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj. Ha levágott lófejet nem raksz a lábamhoz, a fenét nem érdekli, hogy pettyezel, vagy haránt vérzel össze egy ágyneműt. -.-

30/f

2016. dec. 11. 05:54
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy próbáltok megnyugtatni, igyekszem elvonatkoztatni tőle. Az a baj én tampont sohasem használok, így a dupla védelem nem jöhet össze.
2016. dec. 11. 06:45
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

Ne tarts tőle, egy normális ember megérti, még annak a férfinak az anyja is netalán...

Én is jártam így, kimostam, nem jött ki, ki hypoztam, ha akkor sem jött volna ki, kidobom és veszek másikat.

Az ilyen esetekben használhatnál tampont is, és vastag pizsama nadrágot és /vagy törölközőt magad alá, ha parázol. Ezeket látva a férfid, már levágja, hogy reggel lehet előbb mosnia kell rád a reggeli készítés előtt.

2016. dec. 11. 10:01
 16/29 A kérdező kommentje:
10:01 : Tampont nem használok, nagyon nem szeretem.
2016. dec. 11. 10:19
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Én is törölközőn alszom olyankor. De még emlékszem, mikor hasonló helyzetben visszakaptam, hogy "És? Szerinted nincs folttisztítóm?". Ez teljesen természetes dolog, a legtöbb férfi megérti.
2016. dec. 11. 10:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Arról beszéltél már vele, hogy ilyenkor esetleg még szexelni is akarnál? Vagy mondott ő olyat, hogy nem érdekli ha meg van neked, de ha szeretnéd, szívesen szexelne veled? Ha igen akkor a biztosan nem fogja se a farkán levő vér se a lepedőn levő zavarni 😊
2016. dec. 11. 11:10
 19/29 A kérdező kommentje:
11:10 : Számomra elképzelhetetlen. Lelkileg vágynék rá nagyon, de ha ésszel belegondolok nem.
2016. dec. 11. 11:31
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát a pizsi alsód legyen fekete vastagabb anyag amin nem üt úgy ha a tisztaságival, fehérneműddel gond lenne. Reggel még zuhany és úgyis átöltözöl. Ha ennyire szorongóbb vagy ráfogod, hogy fázós vagy épp.
2016. dec. 11. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!