Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hív fel egy férfi éjjel egy nőt?
Figyelt kérdés
Ha valakivel beszélő viszonyban vagytok, sokat telefonálgattok és a srác éjjelente is felhívna, 22-23 óra után is, nme értenétek félre?
Túlreagálom, ha azt mondom nem hiszem el, hogy este ok nélkül rám gondol?
2012. máj. 22. 14:14
1/16 A kérdező kommentje:
Én miért nem tudok ilyenkor a munkatársaimra, ismerőseimre gondolni? Eszembe sem jutnak.
2012. máj. 22. 14:14
2/16 anonim válasza:
Mert részeg?
Amúgy nem tudom, nem vagy fent msnen, ő meg dumálna egy jót valakivel... Biztos nehéz lenne ezt egyébként tőle megkérdezni, hogy kisszivem, te miért hívogatsz engem az éjszaka közepén?
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod túl:) Előfordulhat,hogy azért hív fel mert rád gondol és beszélni akar veled.:)
4/16 anonim válasza:
próbáld veled összemelegedni, nincs itt mit félreérteni
5/16 anonim válasza:
Valószinü hogy nagyon érdekled vagy lehet hogy ö csak akkor ér rá és olyankor jut eszébe beszélgetni ha zavar akkor mond meg neki hogy te olyankor már pihennél
7/16 A kérdező kommentje:
Dehogy részeg!!
Ráérni ráér máskor is, mert volt, hogy hívott délután, majd éjjel is. Nem zavar, ellenkezőleg! :)
Bár nem zavartatja őt magát karácskor sem, képes felhívni.
2012. máj. 22. 14:23
8/16 A kérdező kommentje:
Összemelegedni?
2012. máj. 22. 14:24
9/16 anonim válasza:
Azert mert akkor olcsobb. Tmobilos gondolom. Ha te is ingyen telozik
10/16 A kérdező kommentje:
Teljesen más szolgáltatónál vagyok :D
2012. máj. 22. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!