Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, ha attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha attól tartok, hogy éjjel összekenem a férfi ágyát?

Figyelt kérdés
Amikor menstruálok mindig feszült vagyok, hiszen nem tudhatom reggelre nem ázok e át. Annyira kellemetlen lenne, ha összekenném az ágyneműjét.
2016. dec. 10. 22:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
64%
Tampon+éjszakai betét. Nincs az a menzesz ami ezt a kettőt együtt átázza.
2016. dec. 10. 22:45
 2/29 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy ertelmes es felnott ember,akkor semmi gond nem lesz.( Max megmondos h elviszed, kimosod)Masnal meg nem kell igy ottaludni.
2016. dec. 10. 22:46
 3/29 anonim ***** válasza:
93%

Es ha megtortenik? Feltetelezem egy ertelmes, felnott ferfirol van szo aki kepben van a noi test anatomiajaval.

Nekem olyan tortent, hogy a baratom terden ultem es az o farmerja is pecsetes lett. Nagyon egett a kepem, de o csak annyit mondott, hogy emiatt felesleges szegyellnem magam es megpuszilt. :)

2016. dec. 10. 22:47
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már így barátnővel anno. Tudod mit tettem? Megfogtam a lepedőt és bedobtam a gépbe, ennyi. :)
2016. dec. 10. 22:55
 5/29 A kérdező kommentje:
22:46 : Én is mondtam neki, hogy szerintem is inkább legyünk külön ebben az időszakban, de szerinte emiatt nem kell külön is aludnunk.
2016. dec. 10. 23:05
 6/29 anonim ***** válasza:
96%

A nők menstruálnak, nincs ebben semmi. Mosógép létezik, ebből egy férfi nem csinál ügyet. :)

30/F

2016. dec. 10. 23:05
 7/29 anonim ***** válasza:
96%

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a nőrokonok nevelik belénk ezt a "vonulj el, amíg menstruálsz" dolgot.

A legtöbb férfi felfogja, hogy ez van, és nem csinál belőle akkora problémát, mint mi. Belénk van nevelve, hogy szégyelljük a testünk működését.

2016. dec. 10. 23:10
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

A legkevésbé sem kéne ezen görcsölnöd, ha érett gondolkodással bír.

Párom ágyát nem egyszer összevéreztem, és tudod mit csinált?

Legyintett rá és bedobta a gépbe. :)

2016. dec. 10. 23:18
 9/29 A kérdező kommentje:
23:05 : Ugyanakkor nagyon kellemetlen lenne, ha reggel a férfi egy összevérzett ágyban ébredne mellettem.
2016. dec. 10. 23:18
 10/29 anonim ***** válasza:
8%
Átázás em fordul elö ha rendesen (esetleg többször is!) kinyalja belöled:-)))) (Tényleg nem értem, hogy mit parázol?)
2016. dec. 10. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!